Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Характеристика харчової і біологічної цінності риби і продуктів моря» (ID:64167)

| Размер: 14 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

1. Характеристика дієти № 5а 3
2. Характеристика харчової і біологічної цінності риби і продуктів моря. Санітарно-гігієнічні вимоги до їх якості 4
Література 11
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература

1. Ганецький И. Д. Диетические блюда. М., Економика, 1989
2. Зенькевич Л., Коробкина Г. Т. и др. Дары моря. - М.: Экономика, 1986. - 215 с
3. Шалимов С. А. и др. Кулинария - К.: Вища шк., 1999
4.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Характеристика харчової і біологічної цінності риби і продуктів моря»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика харчової і біологічної цінності риби і продуктів моря
  • Технологія приготування їжі
  • Контрольна з кулінарії
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • ФАКТОРИ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ
  • Контрольна робота з екології
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Кримінальна відповідальність за забруднення моря
  • Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
Cгенерировано за 0.159965 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...