Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія приготування їжі» (ID:2580)

| Размер: 22 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 24.07.2003 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан 1
1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2
Теплова обробка яєць 7
Первинна обробка сиру 8
2. Практичне завдання 8
3.Задача 9
4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9
Морепродукти 11
Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11
Дієта № 5а 12
Використана література: 15

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія приготування їжі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Барна справа
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • Технологія приготування їжі
  • Стадії злочину в кримінальному законодавстві інших країн
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Контрольна робота загальні технології
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Технологія приготування котлети по-київські
  • Барна справа
  • Технологія харчування
Cгенерировано за 0.136634 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...