Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Технологія приготування їжі» (ID:2580)

| Размер: 22 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 24.07.2003 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан 1
1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2
Теплова обробка яєць 7
Первинна обробка сиру 8
2. Практичне завдання 8
3.Задача 9
4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9
Морепродукти 11
Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11
Дієта № 5а 12
Використана література: 15

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія приготування їжі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Барна справа
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • Технологія приготування їжі
  • Стадії злочину в кримінальному законодавстві інших країн
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Контрольна робота загальні технології
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Технологія приготування котлети по-київські
  • Барна справа
  • Технологія харчування
Cгенерировано за 0.124094 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів