|
-
Спиртове бродіння
ЗМІСТ
10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3
26. Спиртове бродіння: Характеристика збудників, умови розвитку, хімізм, практичне значення 8
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
-
Квашені і солоні овочі
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Квашені і солоні овочі 3
2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5
3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6
4. Хімізм молочнокислого бродіння 9
Висновок 12
Список літератури 13
-
Квашені і солоні овочі
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Квашені і солоні овочі 3
2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5
3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6
4. Хімізм молочнокислого бродіння 9
Висновок 12
Список літератури 13
-
Асортиментна структура пива верхового бродіння
Зміст
Вступ 3
1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5
2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11
3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19
4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24
Висновки 32
Література 34
-
Асортиментна структура пива верхового бродіння
Зміст
Вступ 3
1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5
2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11
3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19
4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24
Висновки 32
Література 34
-
Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Зміст
1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11
-
Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Зміст
1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11
-
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
Зміст
4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
-
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
Зміст
4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
-
Біохімія
1) Класифікація білків за фізико-хімічними властивостями, характеристика протеїнів. 3
2) Поняття про ферменти як білкові речовини, що мають каталітичні властивості. 3
3) Фотофосфорилювання, циклічне та нециклічне фосфорилювання. 4
4) Фізико-хімічні властивості білків, розчинність білків, поняття ізоелектричної точки білків. 5
5) Властивості ферментів, їх відмінності від неорганічних каталізаторів. 7
6) Ацетил-КоА як центральний метаболіт у процесі розкладу і синтезу жирних кислот. 9
7) Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК. 9
8) Гідролази, загальна характеристика основних підкласів. 13
9) Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій промисловості. 14
Список використаної літератури 16
Cгенерировано за 0.178326 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|