Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Асортиментна структура пива верхового бродіння» (ID:42710)

| Размер: 39 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5
2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11
3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19
4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24
Висновки 32
Література 34
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература

1. Алкогольні напої та пиво: Нормативні документи:Довідник:У 4 т. / Володимир Леонтійович Іванов (ред.), Валерій Сергійович Тимошенко (упоряд.) - Л. : Леонорм-стандарт, 2001. - 298с.
2. Булгаков Н.И. "Биохимия солода и пива" - 2 изд. переработанное и дополненное. - М: "Пищевая промышленность", 1976г.
3. Домарецкий Виталий Афанасьевич. Технология солода и пива: Учеб. для студ. вузов, ао спец. "Технология бродильных производств и виноделия" / Национальный ун-т пищевых технологий. - К. : Фирма "Инкос", 2004. - 432с.
4. ДСТУ 2462-94 Сертифікація. Основні поняття. Терміни та визначення.
5. ДСТУ 3888-99. Пиво: Загальні технічні умови. - На заміну РСТ УРСР 979-83 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3473-78) та чинних технічних умов; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 16с., ІІІ, 16с. (розд. паг.) - (Державний стандарт України).
6. ДСТУ 4282:2004. Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови / Р... Білошицька (розроб.). - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с.
7. Елисеев М.Н. "Цвет сусла и товарное качество пива". Пищевая промышленность -1991г.
8. Калупянц К.А. "Химия солода и пива". -М: Агропромиздат, 1990
9. Калуянц К.А. и Ко. Технология солода, пива и безалкогольных напитков. - М.: Колос, 1992.
10. Мальцев П.М. "Технология солода и пива". Спец. Курс М., "Пищевая промышленность", 1964.
11. Самогон, вино, пиво / А.И. Марков (сост.). - Донецк : Донеччина, 2005. - 288с. : ил. - (Домашняя библиотека).
12. Стандартизована термінологія харчової промисловості: спирт, горілка, вино, пиво: Довідник / Володимир Леонтійович Іванов (заг.ред.), Наталія Вячеславівна Вишнякова (упоряд.), Валерій Сергійович Тимошенко (упоряд.). - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 94с. - (Серія "Нормативна база підприємства").
13. Фараджева Екатерина Дмитриевна, Федоров Виктор Алексеевич. Общая технология бродильных производств: Учебник для студ. вузов, обуч. по направлению подгот. дипломированного спец. 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", по спец. 270500 "Технология бродильных производств" - М. : Колос, 2002. - 408с. : рис.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Асортиментна структура пива верхового бродіння»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Асортиментна структура пива верхового бродіння
  • Український ринок пива
  • УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК ПИВА, АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • Квашені і солоні овочі
  • Квашені і солоні овочі
  • Український ринок пива - аспекти формування та розвитку в сучасних умовах
  • Розвиток конкуренції та боротьба за ринок збуту пивобезалкогольної продукції
  • Комплексне дослідження ринку пива
  • Експорт пива
  • Контрольна
Cгенерировано за 0.140661 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...