Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Асортиментна структура пива верхового бродіння» (ID:42710)

| Размер: 39 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5
2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11
3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19
4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24
Висновки 32
Література 34
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература

1. Алкогольні напої та пиво: Нормативні документи:Довідник:У 4 т. / Володимир Леонтійович Іванов (ред.), Валерій Сергійович Тимошенко (упоряд.) - Л. : Леонорм-стандарт, 2001. - 298с.
2. Булгаков Н.И. "Биохимия солода и пива" - 2 изд. переработанное и дополненное. - М: "Пищевая промышленность", 1976г.
3. Домарецкий Виталий Афанасьевич. Технология солода и пива: Учеб. для студ. вузов, ао спец. "Технология бродильных производств и виноделия" / Национальный ун-т пищевых технологий. - К. : Фирма "Инкос", 2004. - 432с.
4. ДСТУ 2462-94 Сертифікація. Основні поняття. Терміни та визначення.
5. ДСТУ 3888-99. Пиво: Загальні технічні умови. - На заміну РСТ УРСР 979-83 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3473-78) та чинних технічних умов; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 16с., ІІІ, 16с. (розд. паг.) - (Державний стандарт України).
6. ДСТУ 4282:2004. Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови / Р... Білошицька (розроб.). - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с.
7. Елисеев М.Н. "Цвет сусла и товарное качество пива". Пищевая промышленность -1991г.
8. Калупянц К.А. "Химия солода и пива". -М: Агропромиздат, 1990
9. Калуянц К.А. и Ко. Технология солода, пива и безалкогольных напитков. - М.: Колос, 1992.
10. Мальцев П.М. "Технология солода и пива". Спец. Курс М., "Пищевая промышленность", 1964.
11. Самогон, вино, пиво / А.И. Марков (сост.). - Донецк : Донеччина, 2005. - 288с. : ил. - (Домашняя библиотека).
12. Стандартизована термінологія харчової промисловості: спирт, горілка, вино, пиво: Довідник / Володимир Леонтійович Іванов (заг.ред.), Наталія Вячеславівна Вишнякова (упоряд.), Валерій Сергійович Тимошенко (упоряд.). - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 94с. - (Серія "Нормативна база підприємства").
13. Фараджева Екатерина Дмитриевна, Федоров Виктор Алексеевич. Общая технология бродильных производств: Учебник для студ. вузов, обуч. по направлению подгот. дипломированного спец. 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", по спец. 270500 "Технология бродильных производств" - М. : Колос, 2002. - 408с. : рис.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Асортиментна структура пива верхового бродіння»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Асортиментна структура пива верхового бродіння
  • Український ринок пива
  • УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК ПИВА, АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • Квашені і солоні овочі
  • Квашені і солоні овочі
  • Український ринок пива - аспекти формування та розвитку в сучасних умовах
  • Розвиток конкуренції та боротьба за ринок збуту пивобезалкогольної продукції
  • Комплексне дослідження ринку пива
  • Експорт пива
  • Контрольна
Cгенерировано за 0.126563 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів