Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством » (ID:5996)

| Размер: 192 кб. | Объем: 22 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 25.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗМІСТ

Вступ 3
1. Класифікація виробів 4
2. Класифікація устаткування 10
3. Технологія виготовлення виробів 11
4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13
5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18
Висновок 20
Література 21
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Залізобетонні будівельні вироби
  • Технологія галузі
  • Новітні технології м’ясних січених страв
  • Загальні технології
  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • Технологія кондитерських виробів
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас
  • Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів
Cгенерировано за 0.172147 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...