Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів» (ID:26119)

| Размер: 44 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 130 грн. | Добавлена: 30.10.2008 | Код продавца: 2 |
Содержание Вступ 4
1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6
2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16
3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23
Висновок 33
Список використаної літератури 35
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія приготування їжі
  • Загальна характеристика торговельного підприємства
  • Облік напівфабрикатів підприємства
  • Плодовочеві товари
  • Товарознавчі складові оптимізації технології товароруху хлібобулочних товарів
  • Технологія приготування їжі
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу
  • Контрольна з кулінарії
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
Cгенерировано за 0.164414 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів