Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія кондитерських виробів» (ID:6767)

| Размер: 28 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 08.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3
2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10
Література 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія кондитерських виробів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • Аналіз стану розвитку конкуренції на сучасних ринках України (на прикладі кондитерської про-мисловості)
  • Процес прийняття покупцем рішення щодо купівлі
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Маркетинговий аналіз діяльності ВАТ "Лісовичок" на ринку кондитерських виробів
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ
  • Характеристика ринку кондитерських виробів
  • Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства
  • Загальні технології
  • Контрольна робота маркетинг
Cгенерировано за 0.113005 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...