Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Технологія кондитерських виробів» (ID:6767)

| Размер: 28 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 08.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3
2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10
Література 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія кондитерських виробів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • Аналіз стану розвитку конкуренції на сучасних ринках України (на прикладі кондитерської про-мисловості)
  • Процес прийняття покупцем рішення щодо купівлі
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Маркетинговий аналіз діяльності ВАТ "Лісовичок" на ринку кондитерських виробів
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ
  • Характеристика ринку кондитерських виробів
  • Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства
  • Загальні технології
  • Контрольна робота маркетинг
Cгенерировано за 0.153644 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів