Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Характеристика ринку кондитерських виробів» (ID:55131)

| Размер: 15 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ

1. Характеристика ринку кондитерських виробів................................................. 3
Список використаної літератури............................................................................ 11
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф.Покропівного. - Вид. 2-ге, перероб. та доп. - К.: КНЕУ, 2001. - 528 с., іл.
2. Юданов А.Ю. Конкуренция: теория и практика: Учебное пособие. - 2-е изд. - М.: Гном-Пресс, 2005
3. Евдокимов Ф.И., Гавва В.М. Азбука маркетинга: Учебное пособие. - Д.: Сталкер, 2001. - 432с.
4. Кардаш В.Я. Маркетингова товарна політика: Навч. - Метод. посібник для самот. вивч. дисц. - К: КНЕУ, 2000. - 124 с.
5. Голубков Е.П. Маркетинговые исследования: теория, методология и практика. - 2-е издание, переаботанное и дополненное. - М.: Издательство "Финэкспресс", 2000. - 464 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Характеристика ринку кондитерських виробів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • Аналіз стану розвитку конкуренції на сучасних ринках України (на прикладі кондитерської про-мисловості)
  • АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ
  • Маркетинговий аналіз діяльності ВАТ "Лісовичок" на ринку кондитерських виробів
  • Процес прийняття покупцем рішення щодо купівлі
  • Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства
  • Організація торгівлі науково-технічними досягненнями підприємства
  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва
  • Контрольна з маркетингу (2 варіант КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ)
  • Формування асортименту та якості цукерок
Cгенерировано за 0.184264 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...