Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Формування асортименту та якості цукерок» (ID:14480)

| Размер: 47 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 1. Стан ринку цукерок 5 2. Класифікація та асортимент кондитерських виробів 18 3. Дослідження якості цукерок, що реалізує ВАТ «Центральний гастроном» 23 3.1. Матеріали та методи дослідження 23 3.2. Результати дослідження цукерок 28 Висновки та пропозиції 33 Список використаної літератури 35 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури 1. «Бизнес» №41 2003 г. 2. «Бизнес» №50, 2002 г. 3. «Бизнес» №8, 2003 г. 4. «Економіка АПК» №1, 2005 р. 5. «Мир продуктов» №5, 2004 г. 6. Балабанова Л.В. Оптовая торговля: маркетинг и комерция. – М.: Экономика, 1990. 7. Баскин А. И., Варданян Г. И. Экономика снабжения предприятий сегодня и завтра. – М.: Экономика, 1990. 8. Бланк И.А. Торговый менеджмент. – К.: Украинско-Финский институт менеджмента и бизнеса, 1997. 9. Бланк І.О. Управління торговельним підприємством. Підручник. – М.: Тандем, 1998. 10. Валевич Р.П., Давидова Г.А. Экономика торгового предприятия: Учебн. Пособие. – Мн.: Высш.школа, 1996. 11. Гінгстон Пітер. Найкраща книга про збут і маркетинг. Пер. з англ. –Львів: Світло, 1996. 12. Голошубова Н.С., Фесюк В.А. Навчальний посібник. Ч. 2. Організація роздрібного продажу товарів. –К.: КДТЕУ, 1994. 13. Дашков Л.П., Памбухчиянц В.К. Коммерция и технология торговли.- М.: Маркетинг,1999. – 448 с. 14. Корольков І.І., Головко В.А. Навчально-наочний посібник. Організація товаропостачання, перевезення товарного господарства у торгівлі. – К.: КДТЕУ, 1994. 15. Мазаракі А.А., Лігоненко Л.О., Ушакова Н.М. Економіка торговельного підприємства. Підручник. – К.: Хрещатик, 1999. 16. Макарова М.В. Електронна комерція. – К.: Академія, 2002. – 272с. 17. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. – М.: Норма, 1997. – 216с. 18. Николаева Т. И. Адаптация торговли к условиям рынка. – Екатеринбург: УГЭУ, 1995. 19. Новые кондитерские изделия профилактической направлености/ А.Н.Дорохович, В.П.Волошина, И.Л.Аранина и др. //Междунар. конф. «Соврем. пробл. пр-ва кондитер. изделий»: Тез. докл. - М.,1997.-С. 156. 20. Олейникова А.Я., Лисенко Л.П. Разработка технологи мягкой карамели// Матер. 35 Отчет. Научн. Конф. Воронеж. Гос. Технол. Акад.. за 1996 г. – Воронеж, 1997. – с.68 21. Основні правила торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами / Збірник нормативних документів з питань торгівлі. - Київ: Атіка, 2003.-512 с. 22. Преимущества применения нового растительного жира в производстве кремовых конфет/ З.Г. Скобельская, А.И. Драгилева, М.А. Леонтьева и др..// Пищ. Пром-сть (Москва). – 1998. – №3. – с.43-44 23. Проблеми поліпшення споживчих властивостей, вдосконалення асортименту і подовження зберігання цукристих кондитерських виробів/ І.В. Сирохман, М.І. Калимон, Т.М. Раситюк// «Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку». Матеріали міжнар. Наук-практ. Конференції 24-25 листопада 1999 р., ч.ІІ. – с.215. 24. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: лабораторний практикум/ Н.Я.Орлова. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 1999. – 107 с. 25. Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум): Навч. посіб./ Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, М.П.Орлов та ін. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 2000. – 411 с. 26. Ушакова Н.М., Кукурудза Л.О., Головачук Т.И., Олейник С.И. Экономическая стратегия деятельности торгового предприятия в условиях рыночной экономики. –К.: КТЭИ, 1993. 27. Хисрик Р.Д., Джексон Р.Д. Торговля и менеджмент продаж. – М.: Филинъ, 1996.
Дополнительная информация998
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Формування асортименту та якості цукерок»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)
  • Формування товарного асортименту в магазині та шляхи його удосконалення
  • Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (пиво)
  • Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)
  • Порівняльна характеристика асортименту мікрокалькуляторів вітчизняного та закордонного виробництва
  • Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
  • Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
  • Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (Ринок пива)
  • Сировина як фактор формування якості товарів
  • Сировина як фактор формування якості товарів
Cгенерировано за 0.118196 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...