Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства» (ID:29615)

| Размер: 39 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3
РОЗДІЛ 1.Характеристика критеріїв якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємства ресторанного господарства 6
РОЗДІЛ 2.Характеристика режиму зберігання борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства 16
2.1.Вплив температури та відносної вологи на динаміку показників якості...16
2.2.Вплив пакування режиму вентиляції доступу сонячного світла на динаміку показників якості 22
Висновок 29
Список використаної літератури 33

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература2. Батутіна А.П. Ємченко І.В. Експертиза товарів: Навчальний посібник: Навчальне видання.- К.: ЦУЛ 2003.- 278 c.
3. Брозовский Д.И. Борисенко И.М. Основы товароведения: Учебник: Навчальне видання.- 3-е изд. перераб..- М.: Экономика 1988.- 352 c.
4. Брозовский Д.И. Качалова М.С. Борисенко И.М. Основы товароведения: Учебник: Навчальне видання.- 2-е изд. перераб и доп..- М.: Экономика 1983.- 352 c.
5. Бутейкис Н.Г. Жукова А.А.Технология приготовления мучных кондитерских изделий. - Москва.: ПрофОбрИздат 2001. - 285 с.
6. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства. - М.: Пищевая промышленность 1997. – 411 с.
7. Кузнецова Л.С. Сиданова М.Ю. Технология приготовления мучных кондитерских изделий. - Москва.:Пищевая промышленность 2001. - 317 с.
8. Маслов Л.А. Кулинарная характеристика блюд и изделий. - М.: Экономика 1998. – 287 с.
9. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. - М.: Экономика 1997. – 325 с.
10. Матюхина З.П. Королькова Э.П. Товароведение пищевых продуктов. - М.:Экономика 1999 - 266 с.
11. Михаленко В.Е. Пизик С.Е. Практические работы по товароведению продовольственных товаров: Учебное пособие: Навчальне видання.- М.: Экономика 1989.- 239 c.
12. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Теоретические основы: Учебник: Навчальне видання: .- М.: НОРМА 1998.- 283 c.
13. Порфентьева Т.Р. Товароведение плодоовощных зерномучных кондитерских вкусовых товаров. - М.: Экономика 1999. – 361 с.
14. Сирохман І.В. Задорожний І.М. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник.- К.: Лібра 1997.- 632 c.
15. Теоретичні основи товарознавства: Методичні вказівки по виконанню контрольних робіт: Навчальне видання.- San Francisco: 2000.- 12 c.
16. Товароведение зерномучных и кондитерских изделий: Учебник: Навчальне видання.- М.: Экономика 1989.- 352 c.
17. Товароведение продовольственных товаров: В 4 т. Т 1.: Учебник: Навчальне видання.- М.: Экономика 1984.- 288 c.
18. Товароведение продовольственных товаров: Учебное пособие: Навчальне видання.- 2-е изд. перераб..- М.: Экономика 1988.- 352 c.







Дополнительная информация75201
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ
  • Аналіз стану розвитку конкуренції на сучасних ринках України (на прикладі кондитерської про-мисловості)
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Процес прийняття покупцем рішення щодо купівлі
  • Проект закладу ресторанного господарства в м. Хмельницькому
Cгенерировано за 0.174666 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...