Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ» (ID:21849)

| Размер: 46 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 21.10.2008 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВСТУП 3
Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11
Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15
2.1. Загальна характеристика ресторану 15
2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18
2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24
Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28
3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31
Висновки 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2008
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Державне підприємство в умовах ринкової економіки
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Сутність та економічне значення ресторанного господарства при готелях
  • Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.173911 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів