Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Планування виробництва продовольчих товарів ринкової новизни на підприємствах» (ID:29832)

| Размер: 40 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ ………………………………………………………………………….3
1. Оперативно-виробниче планування …………………………………5
1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування ……………...5
1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв ………………………………………………………………………….9
1.2.1. Потоко – масове виробництво ……………………………………….9
1.2.2. Серійне виробництво ………………………………………………..13
1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво ……………………….17
2. Організація оперативно-виробничого планування ………………..21
2.1. Загальний порядок розробки планів ………………………………..21
2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми …………………………………………………………………………...21
2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування …………22
2.4. Дослідження ринку перед розробленням та впровадженням нової (оновленої) продукції ……………………………………………………………..23
2.5. Оцінювання результатів реалізації плану ………………………….28
3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування ………………………………………………………………..32
3.1. Оперативний облік виробництва …………………………………...32
3.2. Диспетчирезування виробництва ……………..……………………38
Висновки ……………………………………………………………………41
Список використаної літератури ………………………………………….43
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Г.Я.Кожекин Л.М.Синица. Организация производства. Минск Экоперспектива 2008.
2. Р.Б.Тян. Планирование деятельности предприятия. К. 2008.
3.А.С. Курочкин. Организация производства. К. 2007.
4. Акбердина Г.А. Система экономики и планирования ремонтного производства на предприятии. Свердловск 2000.
5. Алиев В.Г. НТП и подготовка производства. М. Экономика 2007.
6. Веснин В.Р. Основы менеджмента. М. 2006.
7. Базилевич Л. А. Автоматизация организационного проэтирования. Л. 2009.
8. Котел К. Организация производства на предприятии. М. 2004.
9. Туровец О. Г. Организация производства. Воронеж 2003.
10. Франчук В.И. Основы построения организационных систем. М. 2001.
11. Фалько С.Г. История науки об организации производства. М. 2007.
12. Акофф Р. Планирование будущего корпораций. М. Мир 2005.
13. Керженцев П. М. Принципы организации. М. Экономика 2007.
14. Карлоф Б. Деловая стратегия. М. Экономика 2001.
15. О’Шонесси Д. Принципы организации управления фирмой. М. Прогресс 2007.
Дополнительная информация3741
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Планування виробництва продовольчих товарів ринкової новизни на підприємствах»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Маркетингова товарна політика
  • Товарна політика підприємства (практична робота)
  • МАРКЕТИНГОВА ТОВАРНА ПОЛІТИКА
  • Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України
  • Форми роздрібного продажу товарів
  • Якість та конкурентоспроможність овочевих консерв (кабачкової ікри) на ринку України
  • Фінансове планування
  • Сутність науково-технічної підготовки виробництва
  • Сутність науково-технічної підготовки виробництва
  • Маркетингова товарна політика
  • Сировина, як фактор формування якості товарів
Cгенерировано за 0.131832 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...