Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Универсальная

Тема: «Сировина, як фактор формування якості товарів» (ID:42724)

| Размер: 84 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание ЗМІСТ

1. Сировина, як фактор формування якості товарів. 3
2. Шляхи підвищення якості продовольчих товарів. 11
Література 16
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Література

1. Господарський кодекс України від 16 січня 2003 року // Відомості Верховної Ради, - 2003, - N 18, - С.144.
2. Закон України "Про власність" від 7 лютого 1991 p. //Відомості Верховної Ради України, - 1991 - № 20. - С. 250.
3. Апопій В.В., Гончарук Я.А. Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг. Підручник. - К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2002. - 458 с.
4. Дашков Л. П., Памбухчиянц В. К. Коммерция и технология торговли - М.: Информационно- внедренческий центр "Маркетинг", 1999 .- 448с.
5. Новиков М.Л. Организация торговли непродовольственными товарами. - М.: Экономика. 1989. - 239 с.
6. Панкратов Ф.Г., Сєрьогіна Т. К.. Комерційна справа. - Навчальний посібник для вузів. Вид. 2-е, виправ. - Рівне.: Вертекс, 2002. - 352 с.
7. Андрюшенко Л.О. Напрямки підвищення ефективності діяльності підприємств торгівлі й громадського харчування // Фінанси України. -2000. - № 8. - С. 81.
8. Назарова К.О. Особливості контролю діяльності торговельного підприємства // Фінанси України. -2000. - № 6. - С. 99.
9. Новіков В.М. Внутрішня торгівля: основні напрямки розвитку // Діловий вісник, № 2, 1999, ст. 17.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Сировина, як фактор формування якості товарів»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сировина, як фактор формування якості товарів

  • Сировина як фактор формування якості товарів

  • Сировина як фактор формування якості товарів

  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів

  • Мікрохвильові печі

  • Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України

  • Управління якістю та конкурентоспроможностю вершкового масла

  • Кондитерські товари: карамельні вироби

  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)

  • Якість та конкурентоспроможність овочевих консерв (кабачкової ікри) на ринку України


Cгенерировано за 0.027153 секунд

загрузка...