Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Сировина, як фактор формування якості товарів» (ID:64068)

| Размер: 84 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ

1. Сировина, як фактор формування якості товарів. 3
2. Шляхи підвищення якості продовольчих товарів. 11
Література 16
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература

1. Господарський кодекс України від 16 січня 2003 року // Відомості Верховної Ради, - 2003, - N 18, - С.144.
2. Закон України "Про власність" від 7 лютого 1991 p. //Відомості Верховної Ради України, - 1991 - № 20. - С. 250.
3. Апопій В.В., Гончарук Я.А. Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг. Підручник. - К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2002. - 458 с.
4. Дашков Л. П., Памбухчиянц В. К. Коммерция и технология торговли - М.: Информационно- внедренческий центр "Маркетинг", 1999 .- 448с.
5. Новиков М.Л. Организация торговли непродовольственными товарами. - М.: Экономика. 1989. - 239 с.
6. Панкратов Ф.Г., Сєрьогіна Т. К.. Комерційна справа. - Навчальний посібник для вузів. Вид. 2-е, виправ. - Рівне.: Вертекс, 2002. - 352 с.
7. Андрюшенко Л.О. Напрямки підвищення ефективності діяльності підприємств торгівлі й громадського харчування // Фінанси України. -2000. - № 8. - С. 81.
8. Назарова К.О. Особливості контролю діяльності торговельного підприємства // Фінанси України. -2000. - № 6. - С. 99.
9. Новіков В.М. Внутрішня торгівля: основні напрямки розвитку // Діловий вісник, № 2, 1999, ст. 17.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Сировина, як фактор формування якості товарів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сировина, як фактор формування якості товарів
  • Сировина як фактор формування якості товарів
  • Сировина як фактор формування якості товарів
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Мікрохвильові печі
  • Управління якістю та конкурентоспроможностю вершкового масла
  • Кондитерські товари: карамельні вироби
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України
  • Якість та конкурентоспроможність овочевих консерв (кабачкової ікри) на ринку України
Cгенерировано за 0.118307 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...