-
Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва
Вступ 2
1. Характеристика ринку овочевих соків 4
2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7
3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10
4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14
5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18
6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27
7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34
Висновки 36
Використана література 41
Додатки 42
-
Організація закупівель овочевих консервів та їх ефективність (практика)
Схеми і таблиці:
1. Вплив товарного забезпечення діяльності на кінцеві господарсько-фінансові результати та ефективність господарювання торговельного підприємства
2. Класифікація постачальників товарних ресурсів торговельного підприємства
3. Структурно-логічна схема процесу формування товарного забезпечення обороту торговельного підприємства
4. Канали розподілу товарів різних рівнів
5. Характеристика можливих методів закупки товарів
6. Етапи проведення аналізу формування товарного забезпечення обороту торговельного підприємства
7. Питома вага надходження овочевих консервів по постачальникам за 2002 р. на ТОВ “Київтрейд”
8. Аналіз відповідності фактичного обсягу надходження овочевих консервів укладеним договорам на поставку товарів за 2002 р. на ТОВ “Київтрейд”
9. рівномірності надходження овочевих консервів на ТОВ “Київтрейд” за 2002 р.
10. Структурно-логічна схема оцінки ефективності комерційної угоди із закупівлі товару
11. Оцінка ефективності комерційних угод, щодо закупівлі овочевих консервів на ТОВ “Київтрейд”
-
Якість та стійкість до зберігання фруктів
Вступ 3
1. Стан ринку фруктової продукції 5
2. Ампелоградичні фрукти районовані в Україні 12
3. Особливості вирощування винограду 14
4. Асортимент і класифікація фруктів 15
5. Фактори, що впливають на якість винограду 20
6. Дослідження якості винограду 24
7. Вплив зберігання на якість винограду 28
Висновки 35
Використана література 37
Додатки 40-42
-
Особливості технологічного виготовлення та оцінка якості ювелірних прикрас
Вступ 4
Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 6
1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 6
1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 8
Розділ 2. Особливості технології виготовлення ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 10
2.1. Організаційно-економічна характеристика ЗАТ “СаяМат” 10
2.2. Вимоги державних стандартів України та законодавчої бази до ЗАТ “СаяМат” щодо виготовлення ювелірних виробів 18
2.3. Формування споживчих властивостей ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 23
2.4. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 28
Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 32
3.1. Якість ювелірних прикрас 32
Висновки та пропозиції 35
Список використаних джерел 37
Додаток 1 39
-
Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас
Вступ 3
Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 5
1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 5
1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 7
Розділ 2. Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас 9
2.1. Особливості споживчих властивостей ювелірних прикрас та їх формування 9
2.2. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас 14
Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 18
3.1. Якість ювелірних прикрас 18
3.2. Особливості класифікації ювелірних прикрас за ТН ЗЕД 21
Висновки та пропозиції 25
Список використаних джерел 27
Додатки 29
-
Формування та розвиток ринку металів в Україні
Вступ 2
1. Основна частина 4
1.1.Характеристика стану ринку металів в Україні 4
1.1.1. Суть та етапи розвитку ринку металів в Україні 4
1.1.2. Сучасний стан ринку металів України 10
1.1.3. Місце України на світовому ринку України 15
1.2. Розвиток біржового ринку металів України 18
1.2.1.Основні проблеми розвитку ринку України 18
1.2.2.Метал як біржовий товар на товарних біржах України 21
1.2.3. Вплив світової економічної кризи в Україні 25
1.3. Перспективи розвитку ринку металів в Україні 32
2. Заключна частина 35
2.1.Висновки та пропозиції 35
Список використаної літератури 37
-
Товарознавча характеристика гречки
Зміст.
Вступ…………………………………………………………………………………3
1. Сучасний стан ринку гречки в України………………………………………..5
2.Виробництво та асортимент крупи………………………………………………9
3. Порівняльна характеристика сортів . Нові сорти гречки……………………..14
4.Харчова та біологічна якість гречки……………………………………………17
Висновок... ............................21
літератури... .................23
-
Характеристика та аналіз сучасного фондового ринку України
Вступ 4
1. Поняття, структура та основи функціонування фондового ринку 6
1.1. Фондовий ринок, як складова частина фінансового ринку 6
1.2. Інфраструктура фондового ринку 11
2. Характеристика та аналіз сучасного фондового ринку України 15
2.1. Стан сучасного фондового ринку України 15
2.2.Українська фондова біржа 21
3.Перспективи та шляхи розвитку фондового ринку України 26
Висновки 30
Додатки 32
Література 33
-
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ
Вступ 3
1. Поняття, структура та основи функціонування фондового ринку 5
1.1. Фондовий ринок, як складова частина фінансового ринку 5
1.2. Інфраструктура фондового ринку 10
2. Характеристика та аналіз сучасного фондового ринку України 14
2.1. Стан сучасного фондового ринку України 14
2.2.Українська фондова біржа 20
3.Перспективи та шляхи розвитку фондового ринку України 25
Висновки 29
Література 31
Додатки 32
-
Становлення та розвиток фондового ринку України
Вступ 3
1. Економічний зміст фондового ринку 5
1.1. Сутність фондового ринку 5
1.2. Функції ринку цінних паперів 9
1.3. Структура ринку цінних паперів 15
2. Розвиток фондового ринку України 20
2.1. Формування фондового ринку України 20
2.2. Сьогодення ситуація на ринку цінних паперів 25
2.3. Проблеми розвитку фондового ринку України 38
3. Фінансова глобалізація і стратегія формування фондового ринку в країнах з перехідною економікою 49
3.1. Фінансова глобалізація фондового ринку 49
3.2. Стратегія розвитку фондового ринку України 58
Висновки 68
Література 71
Додатки 73-76