Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Якість та конкурентоспроможність овочевих консерв (кабачкової ікри) на ринку України» (ID:11086)

| Размер: 110 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан
Вступ 3
1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5
2. Визначення показників якості ікри кабачкової та побудова
типового “дерева властивостей” 14
3. Існуючі методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 20
Висновки та пропозиції 36
Література 38

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва
  • Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості
  • КОНКУРЕНТНА СПРОМОЖНІСТЬ ТОВАРУ НА СВІТОВОМУ РИНКУ
  • Оцінка конкурентоспроможності підприємства (варіант В 6)
  • Контрольна робота зовнішньоекономічна діяльність
  • Критерії та оцінка кредитоспроможності країн на світовому ринку
  • Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики
  • Загальна характеристика продукції
  • Організація закупівель овочевих консервів та їх ефективність (практика)
  • Маркетинг туризма
Cгенерировано за 0.067827 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...