|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Спеціальні види договору зберігання
Зміст
Вступ 3
1. Загальні положення про зберігання 5
1.1. Поняття, характерні ознаки, форма, строк договору зберігання 5
1.2. Права і обов"язки зберігача і поклажодавця за договором зберігання 11
2. Спеціальні види договору зберігання 19
2.1. Зберігання речі у ломбарді 19
2.2.Зберігання цінностей у банку 22
2.3. Зберігання речей у камерах схову організацій, підприємств транспорту 24
2.4. Зберігання речей у гардеробі організації 28
2.5. Зберіганая речей пасажира під час його перевезення 30
2.6. Зберігання речей у готелі 31
2.7. Зберігання речей, що є предметом спору 33
2.8. Зберігання автотранспортних засобів 35
2.9. Договір охорони 37
Висновки 38
Список використаної літератури 39
-
Спеціальні види договору зберігання
Зміст
Вступ 3
1. Загальні положення про зберігання 5
1.1. Поняття, характерні ознаки, форма, строк договору зберігання 5
1.2. Права і обов"язки зберігача і поклажодавця за договором зберігання 11
2. Спеціальні види договору зберігання 19
2.1. Зберігання речі у ломбарді 19
2.2.Зберігання цінностей у банку 22
2.3. Зберігання речей у камерах схову організацій, підприємств транспорту 24
2.4. Зберігання речей у гардеробі організації 28
2.5. Зберіганая речей пасажира під час його перевезення 30
2.6. Зберігання речей у готелі 31
2.7. Зберігання речей, що є предметом спору 33
2.8. Зберігання автотранспортних засобів 35
2.9. Договір охорони 37
Висновки 38
Список використаної літератури 39
-
Конспект по товарознавству продовольчих товарів
ЗМІСТ
1. Предмет і завдання товарознавства 3
2. Визначення поняття “якість продукції”, властивості продукції. Поняття про збалансоване і адекватне харчування 4
3. Класифікація і стандартизація харчових продуктів 5
4. Властивості харчових продуктів 7
5. Процеси, які відбуваються під час зберігання харчових продуктів 9
6. Чай. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Пакування та зберігання. 11
7. Напівкопчені ковбаси. Харчова цінність, особливості виробництва, вимоги до якості, умови зберігання. 13
8. М'ясні консерви. Харчова цінність. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, умови зберігання. Які дефекти можуть виникнути в консервах під час зберігання? 15
Список використаної літератури 19
-
Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба
ПЛАН
Вступ 3
Народно-господарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 17
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 26
Висновок 30
Література: 32
-
Гігієнічні нормування шкідливих речовин в навколишньому середовищі
Вступ 3
1. Екологічна безпека й екологічне нормування 4
2. Практичне застосування та стан санітарно-гігієнічного нормування в Україні 6
3. Стійкість екосистем та проблема екологічного нормування 11
3.1. Стійкість екосистем 12
4. Нерівноважна термодинаміка та стійкість екосистем 13
4.1. Компартментна модель взаємодії компонентів екосистеми 15
5. Моделювання впливу техногенних чинників на довкілля і здоров`я людини. 16
Висновок 18
Література 19
-
Договір зберігання
Вступ
1. Поняття договору зберігання
2. Зберігання на товарному складі
3. Спеціальні види договору зберігання
Висновок
Використана література
-
ДОГОВІР ЗБЕРІГАННЯ
ВСТУП 4
Розділ 1. Поняття, види та місце договору зберігання серед договорів про надання послуг 7
Розділ 2. Елементи та зміст договору зберігання 10
Розділ 3. Зберігання на товарному складу. Спеціальні види договорів зберігання 21
ВИСНОВКИ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
-
Кондитерські товари: карамельні вироби
I. Розглянути за планом визначену групу товарів 3
1.1. Формування споживних властивостей карамелі 3
1.2. Класифікація і формування асортименту карамелі 4
1.3. Якість: вимоги, градація, показники. 9
1.4. Вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання. 10
II. Скласти товарознавчу характеристику для одного конкретного найменування товару цієї групи. 12
2.1. Сировина 12
2.2. Технологія виробництва (спосіб обробки, виготовлення) 12
2.3. Споживча цінність 12
2.4. Вимоги до якості пакування, транспортування, зберігання 12
2.5. Зміст маркування 14
2.6. Кодування за УКТЗЕД (обґрунтування) 14
Список використаної літератури 16
-
Формування якості пшеничного хліба
Назва роботи Формування якості пшеничного хліба
Розділ Товарознавство
Вид роботи Курсова
Кількість сторінок 30
Ціна 0
Зміст Вступ 3
Народногосподарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 16
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 25
Висновок 29
Література: 30
-
Договір зберігання
Вступ
Розділ 1. Поняття договору зберігання
Розділ 2. Зберігання на товарному складі
Розділ 3. Спеціальні види договору зберігання
Висновки
Список використаної літератури
Cгенерировано за 0.007839 секунд
|