Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва» (ID:30186)

| Размер: 480 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Характеристика ринку овочевих соків 4
2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7
3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10
4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14
5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18
6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27
7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34
Висновки 36
Використана література 41
Додатки 42




Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Голубков Е.П. Основы маркетинга. – М.: Финпресс 2004. – 650 с.
2. Донченко Л.В. Надикта В.Д. Безопасность пищевой продукции. – М.: Пищепрмиздат 2001. – 520 с.
3. ДСТУ 4283.1:2007. Консерви Соки та сокові продукти. – Вид. офіц. – К. : Держспоживстандарт України 2007. – 30 с.
4. ДСТУ 4701:2006. Соки плодово-ягідні зброджені. Технічні умови. – Вид. офіц. – К. : Держспоживстандарт України 2008. – III 10 с.
5. ДСТУ-П-4283:2004. Консерви Соки та соковмісні продукти. Терміни та визначення / Ф... Федоров (розроб.). – Офіц. вид. – К. : Держспоживстандарт України 2004. – ІV 20 с.
6. Котлер Ф. и др. Основы маркетинга. – М.: Вильямс 1999. – 1056 с.
7. Криницкий B.C. Бечуцкая В.А. Переработка сельскохозяйственной продукции. – Николаев: Промсельпроект 2000. – 184 с.
8. Лозняковский В.М. Гигиенические основы питания безопасность и экспертиза продовольственных товаров. – Новосибирск 1999. – 446 с.
9. Немцова З.С. Основы изготовления детских соков. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
10. Рудольф В.В. Орещенко А.В. Яшнова П.М. Производство безалкогольных напитков. – СПб.: Профессия 2006. – 355 с.
11. Траут Дж. Новое позиционирование – СПб: Издательство «Питер» 2005. – 192с.
12. Шаззо Р.И. Касьянов Г.И. Функциональные продукты питания. – М.: Колос 2000.– 244 с.
13. Шкардун В. Ахтямов Т. Оценка готовности предприятия к реализации маркетинговой стратегии // Маркетинг. – 2001. – № 3 (58). – сс. 79 – 86.
14. Экерт А. Производство соков. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.
Дополнительная информация75328
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі 22.
  • ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА
  • Плодовочеві товари
  • Дослідження ринку соків
  • Організація закупівель овочевих консервів та їх ефективність (практика)
  • Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)
  • Розробка гіпотези ринкової та конкурентної стратегії для соків та сокосодержачої продукції ДП "БКС-Соки" на основі дослідження факторів макро- та мікросередовища ринкової середи”
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.145464 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...