Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Сировина як фактор формування якості товарів» (ID:64080)

| Размер: 29 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

1 Сировина як фактор формування якості товарів 3
2 Сировина і технологія виробництва карамелі і цукерок 6
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 13
Список використаної літератури 15
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Задорожний І. М., Гаврилишин В. В. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Львівська комерційна академія. - Л. : Компакт ЛВ, 2004. - 304с. : іл.
2. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
3. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
4. Салухіна Н. Г., Самойленко А. А., Ващенко В. В. Товарознавство зерноборошняних товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 358с.
5. Стефаненко С. П., Бевза С. С. Товарознавство харчових продуктів: Навч. посібник. - Вінниця : ДП "ДКФ", 2004. - 480с. : іл.
6. Титаренко Л.Д. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерно борошняні товари": Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Видавництво ДАУБП, 2001. - 116 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Сировина як фактор формування якості товарів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сировина, як фактор формування якості товарів
  • Сировина, як фактор формування якості товарів
  • Сировина як фактор формування якості товарів
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Мікрохвильові печі
  • Управління якістю та конкурентоспроможностю вершкового масла
  • Кондитерські товари: карамельні вироби
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України
  • Якість та конкурентоспроможність овочевих консерв (кабачкової ікри) на ринку України
Cгенерировано за 0.126728 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...