Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Курсовая

Тема: «Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу » (ID:2378)

| Размер: 485 кб. | Объем: 37 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 12.08.2003 | Код продавца: 2 |
Содержание Вступ 4
1. Короткі відомості про підприємство та галузь 6
2. Особливості виробництва трикотажних полотнин і виробів на АТЗТ Роза 12
3. Фактори формування споживчих властивостей і асортименту трикотажних полотнин на АТЗТ Роза 18
4. Класифікація і групова характеристика асортименту трикотажних товарів 23
5. Вимоги до якості трикотажних товарів 31
ВИСНОВКИ 33
ЛІТЕРАТУРА 37
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу »
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів

  • Асортиментна структура пива верхового бродіння

  • Асортиментна структура пива верхового бродіння

  • Формування споживчих властивостей рослинної олії та оцінка якості продукції різних виробників

  • Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення

  • Формування споживчих властивостей майонезів. Оцінка якості продукції різних товаровиробників

  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

  • Кондитерські товари: карамельні вироби

  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

  • Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики

  • Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин


Cгенерировано за 0.016511 секунд

загрузка...