Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Формування споживчих властивостей рослинної олії та оцінка якості продукції різних виробників» (ID:20649)

| Размер: 94 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3
1. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 5
1.1. ВПЛИВ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 5
1.2. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ НА ЯКІСТЬ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 11
2. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ НА СТАДІЇ РАФІНАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ) 17
3. ЯКІСТЬ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ РІЗНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ 23
3.1. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ’ЄКТ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 23
3.2. РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 29
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 33
Використана література. 37
ДОДАТКИ 39

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Варибрус В.И,Журавлева М.Н. Товароведение жиры, яйцо, мясо, рыба, концентраты. - Москва, Экономика, 2005.
2. Гамидулаева С.Н., Иванова Е.В., Николаева С.Л., Симонова В.Н. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров. – СПб, 2000
3. Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов// Штабский Б.М. и др.-К.: Здоров’я, 1989.
4. Голошубова Н.С., Фесюк В.А. Навчальний посібник. Ч. 2. Організація роздрібного продажу товарів. – К.: КДТЕУ, 1994.
5. ГорфутельІ.І, Кононова В.С., Крайнюков Д.Д. Товароведення м’ясних, рибних, молочних й жирових товарів.- Москва: Економіка, 1988.
6. Дубосарова Т.Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. - М.: Изд.-книготорг. дом Маркетинг , 2001.
7. Кавалер В.В. Азбука штрихового кодирования товаров. – Винница: Континент-Прим, 1995
8. Лифиц Н.М. Основы стандартизации, метрологии и управления качеством товаров. - М.: Изд-во стандартов, 1994.
9. Николаева М.А. Товарная экспертиза. М.: Издательский дом «Деловая литература» 2006. – 288 с.
10. Николаева М.А., Карташова Л.В., Положишникова М.А. Средства
информации о товарах. - М.: Экономика, 1997.
11. Николаева М.А., Лычников Д.С., Неверов А.Н. Идентификация и
фальсификация пищевых продуктов. - М.: Экономика, 1996.
12. Обеспечение качества потребительских товаров (зарубежный
опыт).- М.: Изд-во стандартов, 1991.
13. Позняковский В.М. Гигиенические основы питания и экспертизы продовольственных товаров. – Новосибирск: Издательство Новосибирского университета, 1996.
14. Родина О.Л., Вукс Г.А. Дегустационный анализ. - М.: Колос, 1994.
15. Романенко О.Л. Якість та безпечність харчових продуктів: Текст лекцій.-К.:КДТЕУ, 1999.
16. Росоха Т.Ю. Основи стандартизації, метрології та управління якістю. - К.: КДТЕУ, 1998.
17. Сірохман І.В, Задорожній І.М, Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. – К. Лібра, 1998.
18. Справочник по приёмке, реализации и хранению продовольственных товаров растительного происхождения // Под общ. ред. В.Е. Мицыка. – К.: Техника, 1990.
19. Справочник товароведа продовольственных товаров- В 2-х Т. Т-2-Москва: Экономика,1995.
20. Справочник товароведа продовольственных товаров, том 2.- М.: Экономика, 1987.- 319 с.
21. Стандарт ГОСТ 1129-73
22. Стандарт ГОСТ 976-81
23. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: лабораторний практикум/ Н.Я.Орлова. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 1999. – 107 с.
24. Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум): Навч. посіб./ Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, М.П.Орлов та ін. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 2000. – 411 с.
25. Тищенко СВ., Пономарьов П.Х. Товарознавство харчових жирів. - К.: Київ. держ.торг.-екон. ун-т, 2000.
26. Федорко В.П., Альбеков А.У. Маркировка и сертификация товаров и услуг. - Р/наД: РГЭА, 1997.
27. Яковлева З.Т. Контроль качества. - М. Экономика, 1994




Дополнительная информация2684
Заказ Заказать Купить «Формування споживчих властивостей рослинної олії та оцінка якості продукції різних виробників»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Торгівля
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва
  • Конкурентоспроможність кавоварок різних виробників на ринку України
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні
  • Сучасні напрямки розвитку асортименту та споживчих властивостей телевізорів „Sony”
  • Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)
  • Порівняльна характеристика споживчих властивостей пральних машин різних виробників
Cгенерировано за 0.187820 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...