Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики» (ID:4909)

| Размер: 141 кб. | Объем: 55 стр. | Стоимость: 130 грн. | Добавлена: 15.06.2006 | Код продавца: 2 |
Содержание Зміст
Вступ 3
1. Стан ринку м’яких меблів 6
2. Коротка характеристика ЗАТ “Лагода” 16
3. Технологічний процес виготовлення м’яких меблів на "Лагода" і вплив на якість 20
4. Характеристика споживчих властивостей м’яких меблів 25
5. Вимоги НТД та оцінка якості м’яких меблів 35
Висновки та пропозиції 45
Литература 47
Додаток. Баланс та Звіт про фінансові результати ЗАТ “Лагода” 51

Метою роботи є вивчення вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами ЗАТ “Меблева фабрика "Лагода".
Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є:
- вивчення сучасного стану ринку м’яких меблів;
- встановлення характеристик сировинних матеріалів для виготовлення м’яких меблів і їх впливу на якість;
- аналіз технологічного процесу виготовлення м’яких меблів на ЗАТ "Лагода" і його впливу на якість;
- встановлення характеристик споживчих властивостей м’яких меблів;
- встановлення вимоги НТД та проведення на їх основі оцінки якості м’яких меблів
Об’єктом дослідження є підприємство меблевої промисловості ЗАТ “Лагода” з точки зору його забезпечення якісною сировиною та впровадження сучасних технологій у відповідності до потреб ринку.
Предметом дослідження є сукупність вимог ринку м’яких меблів, виконання яких забезпечує конкурентоспроможність продукції підприємств на протязі ХХІ століття.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Дослідження асортименту та якості м’яких меблів
  • Хараткеристика процесу проектування та вплив його на формування якості офісних меблів ЗАТ "Спецмеблі"
  • Формування споживчих властивостей рослинної олії та оцінка якості продукції різних виробників
  • Формування споживчих властивостей майонезів. Оцінка якості продукції різних товаровиробників
  • Експертиза меблів закордоного вробництва
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу
  • Управління якістю та конкурентоспроможностю вершкового масла
  • Задача
  • Способи отримання пряжі та їх влип на властивості (пряжі)
Cгенерировано за 1.450660 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів