Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Формування споживчих властивостей майонезів. Оцінка якості продукції різних товаровиробників» (ID:20674)

| Размер: 55 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3
1. Порівняльна характеристика асортименту майонезу, який виготовляється в Україні та інших країнах світу. 4
2. Формування асортименту майонезу на ВАТ «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин») 12
3. Формування якості майонезу 15
3.1. Вплив сировини на якість майонезу. 15
3.2. Вплив технології виготовлення на якість майонезу 22
4. Якість майонезу, яке виготовляється на ВАТ «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин») 26
4.1. Організація, об’єкт та методи дослідження. 26
4.2. Результати експериментальних досліджень 28
Висновки і пропозиції 35
Список використаної літератури 37
Додаток А 39
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Варибрус В.И,Журавлева М.Н. Товароведение: жиры, яйцо, мясо, рыба, концентраты. - Москва, Экономика, 2005.
2. Гамидулаева С.Н., Иванова Е.В., Николаева С.Л., Симонова В.Н. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров. – СПб, 2000
3. Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов// Штабский Б.М. и др.-К.: Здоров’я, 1989.
4. ГорфутельІ.І, Кононова В.С., Крайнюков Д.Д. Товароведення м’ясних, рибних, молочних й жирових товарів.- Москва: Економіка, 1988.
5. Дубосарова Т.Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. - М.: Изд.-книготорг. дом Маркетинг , 2001.
6. Лифиц Н.М. Основы стандартизации, метрологии и управления качеством товаров. - М.: Изд-во стандартов, 1994.
7. Николаева М.А. Товарная экспертиза. – М.: Издательский дом «Деловая литература» 2006. – 288 с.
8. Николаева М.А., Карташова Л.В., Положишникова М.А. Средства
информации о товарах. - М.: Экономика, 1997.
9. Николаева М.А., Лычников Д.С., Неверов А.Н. Идентификация и
фальсификация пищевых продуктов. - М.: Экономика, 1996.
10. Обеспечение качества потребительских товаров (зарубежный
опыт).- М.: Изд-во стандартов, 2001.
11. Позняковский В.М. Гигиенические основы питания и экспертизы продовольственных товаров. – Новосибирск: Издательство Новосибирского университета, 1996.
12. Родина О.Л., Вукс Г.А. Дегустационный анализ. - М.: Колос, 1994.
13. Романенко О.Л. Якість та безпечність харчових продуктів: Текст лекцій.-К.:КДТЕУ, 1999.
14. Росоха Т.Ю. Основи стандартизації, метрології та управління якістю. - К.: КДТЕУ, 1998.
15. Рудавська Г.Б. Товарознавство молочних товарів. - К.: Київ.держ.торг.-екон. ун-т, 1998.
16. Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Товарознавство молочних i яєчних товарів: Підручник. - К.: Київ.держ.торг.-екон. ун-т, 2005.
17. Сірохман І.В, Задорожній І.М, Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. – К. Лібра, 1998.
18. Справочник товароведа продовольственных товаров- В 2-х Т. Т-2-Москва: Экономика,1995.
19. Справочник товароведа продовольственных товаров, том 2.- М.: Экономика, 1987.- 319 с.
20. Справочник по приёмке, реализации и хранению продовольственных товаров животного происхождения// Под общ. ред. В, Е. Мицыка. – К.: Техника, 2001.
21. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: лабораторний практикум/ Н.Я.Орлова. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 1999. – 107 с.
22. Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум): Навч. посіб./ Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, М.П.Орлов та ін. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 2000. – 411 с.
23. Тищенко Є.В., Пономарьов П.Х. Товарознавство харчових жирів. – К.: Київ: держ.торг.-екон. ун-т, 2006.
24. Федорко В.П., Альбеков А.У. Маркировка и сертификация товаров и услуг. - Р/наД: РГЭА, 1997.
25. htpp:test.org.ua
26. htpp:sundwind.ru
27. htpp:interfax.by
Дополнительная информация2704
Заказ Заказать Купить «Формування споживчих властивостей майонезів. Оцінка якості продукції різних товаровиробників»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)
  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва
  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні
  • Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
  • Стан та перспективи розвитку ринку пральних машин в Україн
  • Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики
  • Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари)
  • Товарознавча характеристика асортименту та аналіз якості ляльок різних виробників
Cгенерировано за 0.125695 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...