Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Німецька кухня » (ID:10829)

| Размер: 17 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Історія 3
2. Теріторіальні відмінності Німеччини 4
2.1. Сировина 4
3. Особливості німецької кухні 5
4. Характеристика німецької кухні та її обробка 6
4.1. Німецькі студентські їдальні 9
5. Страви 11
Використана література: 13

Литература1. Тютюнник А. И., Новоженов Ю. М., Радянська національна і закордонна кухня. - М., 1977.
2. Німецька кухня – кулінарне мистецтво народів світу. – Х., 1995.
3. Ми готуєм гарно: рецепти німецької кухні. – М., 1992.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості харчування Німеччини
  • Зимові свята та їх використання в туризмі
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
  • Особливості харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Великобританії
  • Особливості організації харчування туристів з Угорщини
  • Особливості організації харчування туристів з Японії
  • Організація харчування туристів з Польщі
Cгенерировано за 0.020736 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів