Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Німецька кухня » (ID:10829)

| Размер: 17 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
Содержание 1. Історія 3
2. Теріторіальні відмінності Німеччини 4
2.1. Сировина 4
3. Особливості німецької кухні 5
4. Характеристика німецької кухні та її обробка 6
4.1. Німецькі студентські їдальні 9
5. Страви 11
Використана література: 13

Литература 1. Тютюнник А. И., Новоженов Ю. М., Радянська національна і закордонна кухня. - М., 1977.
2. Німецька кухня – кулінарне мистецтво народів світу. – Х., 1995.
3. Ми готуєм гарно: рецепти німецької кухні. – М., 1992.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості харчування Німеччини
  • Зимові свята та їх використання в туризмі
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
  • Особливості харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Великобританії
  • Особливості організації харчування туристів з Угорщини
  • Особливості організації харчування туристів з Японії
  • Організація харчування туристів з Польщі
Cгенерировано за 0.088641 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...