|
технология виконання оздоблювальних елементив одягу
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «технология виконання оздоблювальних елементив одягу», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Оздоблення поверхонь монументально-декоративним живописом фрески
Вступ 3 1. Аналіз загальних аспектів технології декорування виробів 4 2. Вимоги до оздоблювальних матеріалів і виробів 6 3. Поняття живопису фрески 8 4. Технологічні особливості матеріалів, які є складовими компонентами фрески 11 5. Правила техніки безпеки при виконанні оздоблювальних робіт 15 Висновки 17 Література 18 Додатки 19 >>>>
-
Оздоблювальні шви
ЗМІСТ 1. Оздоблювальні шви, галузь використання. Технічні умови виконання. Виконати графічне зображення........................................... 3 2. Особливості обробки кишень з клапаном на пілочках верхнього плечевого одягу і на задній половинці штанів.................... 9 3. Виконати графічне зображення обробки шлиці спинки у верхньому плечевому одязі з підкладною до низу з використанням нуклеових матеріалів. Вказати обладнання........................................... 13 4. Основні стадії виготовлення одягу при масовому виробництві. послідовність розробки конструкцій одягу нових моделей................. 17 5. Виготовити зразок бічної кишені з обшивною листочкою на пілочках пальто............................................................................................ 18 ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА...................................................................... 19 >>>>
-
Деталі одягу. Основні, допоміжні, декоративні
ЗМІСТ 1. Деталі одягу. Основні, допоміжні, декоративні................................... 3 2. Вимоги до сучасного одягу: споживчі, виробничі, естетичні........... 5 3. Побудувати основу конструкції жіночих штанів................................ 6 ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА........................................................................10 >>>>
-
Основи моделювання
1. Пояснити, що таке пластичні та декоративні властивості матеріалів, особливості моделювання одягу з матеріалів з геометричним візерунком. Привести декілька прикладів 2 2. Вказати основні вимоги, що висуваються до одягу для дітей ясельного віку 3 3. Дати характеристику різних видів композиції у мистецтві, архітектурі, костюмі. Привести прикладі у вигляді ілюстрацій 5 4. Пояснити, в чому полягають відмінності при проектуванні одягу для масового та індивідуального виробництва. Навести відповідні приклади моделей 9 Література 11 >>>>
-
Роль наукових досліджень в області конструювання одягу
ЗМІСТ 1. Роль наукових досліджень в області конструювання одягу............. 3 2. Роль наукових досліджень в області конструювання одягу............. 4 3. Побудування базової основи виробу прямого силуету...................... 7 ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА....................................................................... 14 >>>>
-
Контрольна зі стратегічного менеджменту
1. Виробничі характеристики продуктово-товарних стратегій 3 2. Головні відмінності стратегічного менеджменту від стратегічного планування 9 3. Задача 16 Побудувати організаційну структуру управління корпорації, яка включає: а) штаб-квартиру: рада директорів, президент, віце-президент з виробництва, з фінансів, з маркетингу, з наукових досліджень, з персоналу, відповідні функціональні служби; б) продуктові відділення: верхнього чоловічого одягу, верхнього жіночого одягу, одягу дитячого асортименту, фурнітури (що забезпечує не тільки внутрішніх, але і зовнішніх споживачів), пакувальний матеріалів та упаковки (працюючих для зовнішніх та внутрішніх проблем). Кожне з цих відділень має свій апарат управління. в) кожне з вищезазначених продуктових підрозділів має свою стратегію розвитку, при тому, що: у відділенні верхнього чоловічого одягу функціонують 2 СЗГ; у відділенні верхнього жіночого одягу - 3 СЗГ; у відділенні одягу дитячого асортименту - З СЗГ; фурнітури - 2 СЗГ; упаковки - 2 СЗГ. г) за рішенням штаб-квартири створений єдиний стратегічний центр управління, що обслуговує СЗГ по виготовленню одягу для дорослих Визначити у побудованій ОСУ ланки, вертикальні та горизонтальні зв'язки, що відображають "стратегічну частину" системи управління. Які проблеми стратегічного планування та управління розв'язуються: • на рівні штаб-квартири; • у стратегічному центрі розвитку верхнього одягу для дорослих; • у самостійних СЗГ інших продуктових підрозділів. Література 23 >>>>
-
ТЕХНОЛОГИЯ ТУРИСТИЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ НА ТУРИСТИЧЕСКОМ ПРЕДПРИЯТИИ
СОДЕРЖАНИЕ 1. Технология туристической деятельности на туристическом предприятии 3 1.1. Раскройте сущность туроператорской деятельности и ее классификацию 3 1.2. Технология стимулирования продажи тура 4 1.3. Общая характеристика туристического предприятия 7 1.4. Основные направления деятельности туристической фирмы 9 1.4.1. Формы организации поездок 9 1.4.2. Разработка туров, программы пребывания 12 1.4.3. Состав туристического продукта 15 1.4.4. Договорные отношения в туризме 16 1.4.5. Страхование туристов 17 1.5. Организация нового туристичсекого тура 18 2. Технология предоставления туристических услуг 21 2.1. Общая характеристика гостиницы 21 2.2. Технология предоставления гостиничных услуг 24 2.3. Определение уровня гостиничных услуг 31 >>>>
-
Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення
Вступ 3 1. Автоматизація процесів моделювання одягу 4 2. Автоматизовані технології розкрою одягу 8 3. Робототехнічні технології швейного виробництва 9 Висновки 12 Література 15 >>>>
-
Технология производства копченых колбас и влияние отдельных факторов на их качество
Введение 4 Раздел 1. Литературное обозрение 6 1.1 Значение колбасных изделий в питании 6 1.2 Характеристика сырья и влияние его на качество колбас 10 1.3 Технология производства и влияние его на качество колбас 14 1.4 Хранение копченых колбас 19 Раздел 2. Технология производства копченых колбас 22 2.1 Технология производства копченых колбас в колбасном цехе 22 2.2 Особенности производства сырокопченых колбас с многофункциональными добавками 26 Выводы 34 Список использованной литературы 36 >>>>
-
Технология производства вареных колбас и влияние отдельных факторов на их качество
Введение 4 Раздел 1. Литературное обозрение 6 1.1 Значение колбасных изделий в питании 6 1.2 Характеристика сырья и влияние его на качество колбас 9 1.3 Технология производства и ее влияние на качество вареных колбас 12 1.4 Хранение вареных колбас 17 Раздел 2. Технология производства вареных колбас 19 2.1.Технология производства вареных колбас и факторы, влияющие на качество готовой продукции 20 2.2.Технология производства сосисок и сарделек и факторы, влияющие на качество готовой продукции 27 Выводы 32 Список использованной литературы 34 >>>>
-
Моделювання
1. Пояснити, що таке дизайн костюму, його задачі 2 2. Розкрити принципи гармонійного поєднання 2-х, 3-х, 4-х кольорів у костюмі. Привести приклади на 2 – 3 моделях 5 3. Перерахувати вимоги, які висуваються до одягу для немовлят. Привести приклади на 2 – 3 моделях 9 4. Показати послідовність виконання наколювання деталей 12 Література 16 >>>>
-
Проблемы общения в современной психологии
СОДЕРЖАНИЕ ВВЕДЕНИЕ…………………………………………………………………….3 1.ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ВОПРОСЫ ОБЩЕНИЯ………………………………5 1.2. Психология общения………………………………………………………5 2.2. Понятие общение………………………………………………………….7 2.3. Общение и речь..………………………………………………………….8 2.4. Невербальное общение…………………………………………………..10 2.5. Общение и восприятие…………………………………………………...13 2. СТИЛИ ОБЩЕНИЯ……………………………………………………….14 2.1. Стиль как константная характеристика общения……………………...14 2.2.Развитие навыков коммуникативных действий………………………..15 3. ТЕХНОЛОГИЯ БЕСПРОБЛЕМНОГО ОБЩЕНИЯ …………………….17 3.1. Концепция «владения проблемой»……………………………………...17 3.2. Технология подлинного общения Э. Берна…………………………….19 3.3 Технология спонтанности Ф.Перлза. Концепция гештальттерапии…..23 ВЫВОДЫ……………………………………………………………………..29 СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ……………………………………………………30 >>>>
-
Розробка позицій по вдосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана"
Вступ 3 1. Порівняльна характеристика асортименту чоловічих швейних виробів на ринку України 4 2. Особливості класифікації швейних виробів 5 3. Характеристика споживчих властивостей чоловічих швейних виробів 8 4. Вимоги щодо якості чоловічих швейних виробів 13 4.1 Види контролю на швейних підприємствах 13 4.2 Види дефектів одягу 15 4.3 Вимоги до якості виготовлення чоловічого одягу 17 5. Розробка пропозицій по удосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана" 22 5.1 Шляхи підвищення організаційно-технічного рівня ЗАТ «Дана» 22 5.2 Поліпшення якості чоловічого одягу 28 Висновки 30 Список літератури 32 >>>>
-
ДВА ПОДХОДА К СЕТЕВОМУ ВЗАИМОДЕЙСТВИЮ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПОНЯТИЯ "СЕТЬ"
СОДЕРЖАНИЕ ВВЕДЕНИЕ 3 1. ДВА ПОДХОДА К СЕТЕВОМУ ВЗАИМОДЕЙСТВИЮ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПОНЯТИЯ "СЕТЬ" 4 1.1 Глобальные сети, городские сети, локальные сети 5 1.2 Технология Ethernet 7 2. ОСНОВНЫЕ ПРОТОКОЛЫ ЛОКАЛЬНЫХ СЕТЕЙ 10 2.1 Три типа процедур уровня LLC 13 3. БАЗОВЫЕ ТЕХНОЛОГИИ. ТЕХНОЛОГИЯ TOKEN RING 15 4. TCP/IP 17 4.1 Структура связей протокольных модулей 18 4.2 Правила маршрутизации в модуле IP 22 IP-адрес 22 5. ТЕХНОЛОГИЯ FDDI 25 ЗАКЛЮЧЕНИЕ 29 СПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ 30 ПРИЛОЖЕНИЕ 32 >>>>
-
Виконання зобов’язань
План: 1. Загальна характеристика виконання зобов’язань 4 1.1. Поняття виконання зобов’язань 4 1.2. Суб’єкти виконання зобов’язань 6 1.3 .Місце виконання зобов’язань 10 1.4.Термін виконання зобов’язань 11 1.5. Предмет виконання зобов’язань 12 1.6. Спосіб виконання зобов’язань 14 2. Колізії у сфері забезпечення виконання зобов’язань 16 Список використаної літератури: 22 >>>>
-
Технология производства виноградных вин и влияние отдельных факторов на их качество
СОДЕРЖАНИЕ Вступление 4 Раздел 1. Виноградные вина. Классификация, свойства, характеристика. 7 1.1.Значение виноградных вин в питании 7 1.2.Характеристика сырья для изготовления виноградных вин 12 1.3.Технология производства виноградных вин и ее влияние на качество 19 1.4.Хранение виноградных вин 24 Раздел 2. Технология производства виноградного вина 27 2.1.Брожение сусла 27 2.2.Белое сухое вино 32 2.3.Десертное вино 34 2.4.Красное сухое вино 37 2.5.Полусладкое вино 38 Выводы 42 Список использованной литературы 44 >>>>
-
Проектирование организационных структур: принципы и технология
1. Проектирование организационных структур: принципы и технология 4 2. Проблемы и особенности менеджмента в сфере услуг в условиях, которые сложились в Украине 8 3. Методика устранения конфликтной ситуации 11 Литература 15 >>>>
-
Складской технологический процесс
Содержание Введение………………………………………………………………………..3 1.Теоретическая часть: 1.1. Содержание и принципы организации складского технологического процесса………………………………………….5 1.2. Технология операций по поступлению товаров на склад:…………………………………………………………………….7 1.2.1. Разгрузка товаров………………………………………...7 1.2.2. Организация и технология приемки товаров по количеству и качеству на складе…………………………………..9 1.2.2.1. Приемка товаров по количеству…………………10 1.2.2.2. Распаковка и приемка товаров по качеству…..13 1.3. Технология хранения товаров на складе……………………14 1.4. Организация и технология отпуска товаров со склада...18 2.Практическая часть: 2.1. Краткая характеристика ОАО «Гаврилов - Ямский льнокомбинат»…………………………………………………………21 2.2. Характеристика складов ОАО «Гаврилов -Ямский льнокомбинат»………………………………………………………….22 2.3. Организация складского технологического процесса на примере этилового спирта…………………………………………..25 2.3.1. Приемка этилового спирта……………………………….26 2.3.2. Хранение этилового спирта………………………………29 2.3.3. Отпуск этилового спирта………………………………...31 Заключение………………………………………………………………….34 Использованные информационные источники……………………...39 >>>>
-
Тенденция развития технологий и их классификация.
Содержание: Введение 1. Тенденция развития технологий и их классификация. 1.1.Понятие и история технологии 1.2. Классификация технологий 1.2.1. Практическая технология 1.2.2. Научная технология 1.2.3. Теоретическая технология 1.3. Тенденции развития технологии 1.4. Современные технологии 1.5. Последствия технологии и ее будущее 2. Система показателей эффективности инновационной деятельности. 2.1. Общая экономическая эффективность инноваций 2.1.1. Интегральный эффект 2.1.2. Индекс рентабельности инноваций. 2.1.3. Норма рентабельности 2.1.4. Период окупаемости 2.2. Финансовая эффективность инноваций 2.3. Научно-техническая эффективность инноваций 2.4. Социальная и экологическая эффективность инноваций Заключение Список литературы >>>>
-
ВИДЫ ВЕКСЕЛЕЙ. УЧАСТНИКИ И ТЕХНОЛОГИЯ ВЕКСЕЛЬНЫХ РАСЧЕТОВ.
План 1. ВИДЫ ВЕКСЕЛЕЙ. УЧАСТНИКИ И ТЕХНОЛОГИЯ ВЕКСЕЛЬНЫХ РАСЧЕТОВ. 2. РОЛЬ ФОНДОВОГО РЫНКА В ЭКОНОМИЧЕСКОМ РАЗВИТИИ СТРАНЫ. Литература >>>>
-
ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ В ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ
Вступ 2 1. Призначення повітряних суден на авіалінії 4 Виконання 4 2. Стратегія управління запасами палива 10 Виконання 10 3. Оптимізація роботи повітряних суден на авіалініях 13 Виконання 13 4. Розрахунок оптимальної кількості 15 реєстраційних пунктів аеропорту 15 Виконання 15 5. Оптимізація комплексу робіт з підготовки 18 екіпажу повітряного судна до польоту 18 Виконання 18 6. З'ясування доцільності співпраці авіакомпанії з двома іншими 20 Виконання 20 Висновки 24 Список літератури 25 >>>>
-
ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ В ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ
Вступ 2 1. Призначення повітряних суден на авіалінії 4 Виконання 4 2. Стратегія управління запасами палива 9 Виконання 9 3. Оптимізація роботи повітряних суден на авіалініях 11 Виконання 11 4. Розрахунок оптимальної кількості 13 реєстраційних пунктів аеропорту 13 Виконання 13 5. Оптимізація комплексу робіт з підготовки 16 екіпажу повітряного судна до польоту 16 Виконання 16 6. З'ясування доцільності співпраці авіакомпанії з двома іншими 18 Виконання 18 Висновки 22 Список літератури 23 >>>>
-
ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ В ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ
Вступ 2 1. Призначення повітряних суден на авіалінії 4 Виконання 4 2. Стратегія управління запасами палива 9 Виконання 9 3. Оптимізація роботи повітряних суден на авіалініях 11 Виконання 11 4. Розрахунок оптимальної кількості 13 реєстраційних пунктів аеропорту 13 Виконання 13 5. Оптимізація комплексу робіт з підготовки 16 екіпажу повітряного судна до польоту 16 Виконання 16 6. З'ясування доцільності співпраці авіакомпанії з двома іншими 18 Виконання 18 Висновки 22 Список літератури 23 >>>>
-
ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ В ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ
Вступ 2 1. Призначення повітряних суден на авіалінії 4 Виконання 4 2. Стратегія управління запасами палива 10 Виконання 10 3. Оптимізація роботи повітряних суден на авіалініях 13 Виконання 13 4. Розрахунок оптимальної кількості 15 реєстраційних пунктів аеропорту 15 Виконання 15 5. Оптимізація комплексу робіт з підготовки 18 екіпажу повітряного судна до польоту 18 Виконання 18 6. З'ясування доцільності співпраці авіакомпанії з двома іншими 20 Виконання 20 Висновки 24 Список літератури 25 >>>>
-
Правове регулювання організації виконання державного бюджету
1. ВСТУП. 2 1.1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ ЯВИЩА „БЮДЖЕТ” В УКРАЇНІ. 2 1.2. ОСНОВНІ ЗАСАДИ БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ. 3 2. НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ, ЩО РЕГУЛЮЮТЬ ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ. 4 3. ПРОЦЕС ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ. 6 3.1. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ЯК КОНТРОЛЮЮЧИЙ ОРГАН ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ. 6 3.2. ВИДИ ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ. 7 3.3. ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ. 8 3.4. КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ЩОДО ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ. 10 4. МІСЦЕ ТА РОЛЬ ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ У РОЗВИТКУ СУСПІЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО СТАНУ УКРАЇНИ. 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 13 >>>>
-
Дослідження ринку
ВВЕДЕНИЕ 2 1.ОПИСАНИЕ ПРОБЛЕМНО – ОРИЕНТИРОВАННОЙ СИТУАЦИИ 4 2. ПОСТАНОВКА И ТЕХНОЛОГИЯ МАРКЕТИНГОВОГО ИССЛЕДОВАНИЯ ДЛЯ РАЗРАБОТКИ ПРОГРАММЫ ОПЕРАЦИОННОГО МАРКЕТИНГА 5 2.1.Обоснование целей и задачи маркетингового исследования 5 2.2.Выбор методов сбора информации 5 9 2.3. Технология обработки данных 11 3. ФОРМИРОВАНИЕ РЫНОЧНОГО ПОВЕДЕНИЯ НА ОСНОВЕ ИССЛЕДОВАНИЯ РЫНКА 14 3.1. Представление результатов маркетингового исследования 14 3.2. Концептуальное содержание возможных маркетинговых решений по результатам исследования22 СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ 27 >>>>
-
Технология производства вареных колбас
СОДЕРЖАНИЕ ВВЕДЕНИЕ 3 1. АНАЛИЗ ЛИТЕРАТУРЫ 4 2. КЛАССИФИКАЦИЯ И АССОРТИМЕНТ ВАРЕНЫХ КОЛБАС НА ПРИМЕРЕ ООО "МЕРИДИАН". ПИТАТЕЛЬНАЯ ЦЕННОСТЬ ВЫПУСКАЕМОЙ ПРОДУКЦИИ 7 3. СЫРЬЁ И МАТЕРИАЛЫ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ 11 4. ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ВАРЕНОЙ КОЛБАСЫ 23 5. ФАКТОРЫ, СОХРАНЯЮЩИЕ КАЧЕСТВО ВАРЕНЫХ КОЛБАС 30 6. УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ВАРЕНЫХ КОЛБАС 32 ВЫВОДЫ 36 СПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ 38 ПРИЛОЖЕНИЯ 39 >>>>
-
Технология управления персоналом организации ООО «Стройкомплект»
Содержание Введение------------------------------------------------------------------------------------3 1. Понятие управления, набор, отбор и расстановка кадров---------------------5 1.1. Понятие управления, сущность управления-----------------------------5 1.2. Технология отбора и набора персонала…………………………….10 1.3. Расстановка и адаптация персонала--------------------------------------18 2. Характеристика предприятия, анализ кадровой политики-------------------25 2.1. Характеристика предприятия----------------------------------------------25 2.2. Анализ использования технологий управления персоналом на примере ООО «Стройкомплект»-----------------------------------------------------30 2.3. Анализ методов используемых при наборе и отборе персонала----33 3. Технология управления персоналом организации-----------------------------39 3.1. Применение принципов для системы управления персоналом-----39 3.2. Совершенствование кадровой политики организации ООО «Стройкомплект»-----------------------------------------------------------------------45 Заключение-------------------------------------------------------------------------------48 Литература Приложение 1----------------------------------------------------------------------------52 Приложение 2----------------------------------------------------------------------------53 Приложение 3----------------------------------------------------------------------------55 Приложение 4----------------------------------------------------------------------------57 >>>>
-
Описание технологии поиска информации в сети Internet с помощью различных информационно-поисковых систем
Содержание Стр. 1. Краткая характеристика и сравнительный анализ основных отечественных поисковых систем и каталогов. 2. Планирование поисковой процедуры 3. Описание технологии поиска информации в сети Internet с помощью различных информационно-поисковых систем Технология поиска информации в Aport.Ru Технология поиска информации в Yandex.Ru Технология поиска информации в Rambler.Ru 4. Сравнительный анализ использованных при поиске информационно-поисковых систем по различным критериям Список использованных источников >>>>
-
Описание технологии поиска информации в сети Internet с помощью различных информационно-поисковых систем
Содержание Стр. 1. Краткая характеристика и сравнительный анализ основных отечественных поисковых систем и каталогов. 2. Планирование поисковой процедуры 3. Описание технологии поиска информации в сети Internet с помощью различных информационно-поисковых систем Технология поиска информации в Aport.Ru Технология поиска информации в Yandex.Ru Технология поиска информации в Rambler.Ru 4. Сравнительный анализ использованных при поиске информационно-поисковых систем по различным критериям Список использованных источников >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.061451 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|