|
-
Правове регулювання виробництва і реалізації цукру
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ЦУКРУ В УКРАЇНИ 6
1.1. Історичні аспекти регулювання виробництва і реалізації цукру на тернах України 6
1.2. Сучасний ринок цукру України та світу 11
РОЗДІЛ 2. ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ЦУКРУ 21
2.1. Державне регулювання виробництва і реалізації цукру 21
2.2. Характеристика законодавчої бази регулювання виробництва і реалізації цукру 24
ВИСНОВКИ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 35
-
Облік виробництва і реалізації (раціоналізації) продуктів і товарів”
ПЛАН
ВСТУП 3
1. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства. 5
2. Методичні основи організації бухгалтерського обліку. 6
2.1. Документальне оформлення надходження сировини і продуктів на виробництво 7
2.2. Документальне оформлення відпуску і реалізації готової продукції виробництва 11
2.3. Синтетичний облік і аналітичний облік руху операцій виробництва 13
2.4. Звітність матеріально відповідальних осіб виробництва при використанні продуктів і реалізації готової продукції 25
2.5. Синтетичний облік реалізації продукції і оцінка готових виробів за цінами продажу згідно П(С)БО 9 “Запаси” 28
3. Дослідження методології організації бухгалтерського обліку на МП “Пекар” з обліку виробництва і реалізації продукції і товарів 30
Висновки 34
Додатки 37
-
Облік та аудит реалізації продукції власного виробництва в системі управління підприємства
Вступ 3
Розділ 1 Готова продукція власного виробництва та особливості її функціонування у фінансово-господарській діяльності підприємства 6
1.1. Економічна сутність процесу реалізації як основного господарського процесу 6
1.2. Готова продукція власного виробництва в системі управління підприємства 11
1.3. Огляд нормативно-правової бази та спеціальної літератури з питань обліку та аудиту реалізації продукції власного виробництва 21
Розділ 2 Бухгалтерський облік реалізації продукції власного виробництва в сучасних умовах господарювання 28
2.1. Документальне оформлення операцій з обліку реалізації продукції власного виробництва 28
2.2. Облік витрат, що включаються до фактичної собівартості готової продукції та витрат, пов'язаних з її реалізацією 31
2.3. Облік доходів від реалізації продукції власного виробництва та формування фінансових результатів 42
Розділ 3. Аудит реалізації робіт та послуг в сучасних умовах господарювання 52
3.1. Організація аудиту реалізації продукції власного виробництва 52
3.2. Методика аудиту реалізації продукції власного виробництва в сучасних умовах господарювання 58
Висновки 66
Список використаних джерел 70
Додатки 76
-
Аналіз виробництва і реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)
Вступ 3
Розділ 1. Основні завдання аналізу виробництва і реалізації готової продукції 4
1.1. Готова продукція як об’єкт аналізу 4
1.2. Основні завдання аналізу виробництва і реалізації продукції 6
1.3. Аналіз виконання виробничої програми 10
Розділ 2. Аналіз обсягу виробництва і реалізації продукції на підприємстві ПФ „Жасмін” 14
2.1. Техніко – економічна характеристика підприємства 14
2.2. Аналіз фінансового стану підприємства 16
2.3. Аналіз обсягу виробництва і реалізації продукції на підприємстві ПФ „Жасмін” 19
Розділ 3. Розробка заходів по підвищенню обсягу реалізації продукції 26
Висновки 32
Список літератури 34
ДОДАТКИ 36
-
Аналіз обсягу виробництва і реалізація продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі підприємства харчової промисловості)
Вступ 3
1. Науково-методичні основи аналізу виробництва та реалізації продукції і маркетингової діяльності підприємства 5
1.1. Значення та завдання аналізу маркетингової діяльності і реалізації продукції 5
1.2. Аналіз конкурентоспроможності продукції 13
1.3. Значення, завдання і джерела аналізу виробництва продукції 15
2. Аналіз виробництва та реалізації продукції на ЗАТ «Назва» 21
2.1. Характеристика підприємства 21
2.2. Діяльність підприємства зі збільшення виробництва та реалізації продукції 24
2.3. Аналіз ефективності збутової діяльності 29
3. Напрями удосконалення системи управління виробництвом і реалізацією на підприємстві 36
Висновки 41
Література 43
Додаток. Фінансова звітність ЗАТ «Назва» за 2008 р. 45
-
АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “...”
ЗМІСТ 2
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 4
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 4
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва ті реалізації продукції 10
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 18
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 29
2.1 Основні техніко-економічні показники ТОВ “Агро-Капітал” 29
2.2 Аналіз ефективності організації виробництва на ТОВ “Агро-капітал” 30
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 37
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 37
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 42
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
-
АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “...”
ЗМІСТ 2
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 4
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 4
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва ті реалізації продукції 10
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 18
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 29
2.1 Основні техніко-економічні показники ТОВ “Агро-Капітал” 29
2.2 Аналіз ефективності організації виробництва на ТОВ “Агро-капітал” 30
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 37
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 37
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 42
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
-
Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5
1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7
2 Організаційний план виробництва 22
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22
2.2 Планування фонду оплати праці 25
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29
3.2 Планування ціни реалізації продукції 34
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35
3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37
Використана література 39
-
Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5
1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7
2 Організаційний план виробництва 22
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22
2.2 Планування фонду оплати праці 25
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29
3.2 Планування ціни реалізації продукції 34
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35
3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37
Використана література 39
-
Планування виробництва та реалізації продукції підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 6
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва та реалізації продукції 12
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 20
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 31
2.1.Характеристика підприємства 31
2.2 Аналіз техніко-економічних показників ТОВ “Агро-Капітал” 32
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 41
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 41
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 45
ВИСНОВКИ 50
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 52
-
Планування виробництва та реалізації продукції підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 6
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва та реалізації продукції 12
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 20
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 31
2.1.Характеристика підприємства 31
2.2 Аналіз техніко-економічних показників ТОВ “Агро-Капітал” 32
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 41
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 41
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 45
ВИСНОВКИ 50
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 52
Cгенерировано за 0.121098 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|