|
-
Сучасне планування виробництва в Україні
Вступ 4
Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти планування виробництва продукції 7
Розділ 2. Практичні аспекти планування виробництва продукції (на базі ПП) 10
2.1 Аналіз виробництва і реалізації продукції. 10
2.2. Аналіз планування виробництва . 11
2.3 Аналіз якості виробленої продукції. 17
Розділ 3.Фактори та резерви збільшення випуску та реалізації продукції 22
Висновок 35
Список використаної літератури 38
Об’єктом дослідження є ПП
-
Планування виробництва та реалізації продукції підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 6
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва та реалізації продукції 12
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 20
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 31
2.1.Характеристика підприємства 31
2.2 Аналіз техніко-економічних показників ТОВ “Агро-Капітал” 32
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 41
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 41
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 45
ВИСНОВКИ 50
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 52
-
АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “...”
ЗМІСТ 2
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 4
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 4
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва ті реалізації продукції 10
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 18
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 29
2.1 Основні техніко-економічні показники ТОВ “Агро-Капітал” 29
2.2 Аналіз ефективності організації виробництва на ТОВ “Агро-капітал” 30
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 37
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 37
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 42
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
-
АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “...”
ЗМІСТ 2
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ, ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 4
1.1 Поняття про виробництво та реалізацію продукції 4
1.2 Методика аналізу обсягу виробництва ті реалізації продукції 10
1.3. Теоретична сутність собівартості продукції (робіт, послуг) та методи її формування 18
РОЗДІЛ ІІ АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ “АГРО-КАПІТАЛ” 29
2.1 Основні техніко-економічні показники ТОВ “Агро-Капітал” 29
2.2 Аналіз ефективності організації виробництва на ТОВ “Агро-капітал” 30
РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ “АГРОКАПІТАЛ” 37
3.1. Пропозиції по удосконаленню калькулювання собівартості та зниження витрат на планування та реалізацію продукції 37
3.2. Техніко-економічне обґрунтування запропонованих заходів 42
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48
-
Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5
1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7
2 Організаційний план виробництва 22
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22
2.2 Планування фонду оплати праці 25
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29
3.2 Планування ціни реалізації продукції 34
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35
3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37
Використана література 39
-
Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5
1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7
2 Організаційний план виробництва 22
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22
2.2 Планування фонду оплати праці 25
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29
3.2 Планування ціни реалізації продукції 34
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35
3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37
Використана література 39
-
Аналіз обсягу виробництва і реалізація продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі підприємства харчової промисловості)
Вступ 3
1. Науково-методичні основи аналізу виробництва та реалізації продукції і маркетингової діяльності підприємства 5
1.1. Значення та завдання аналізу маркетингової діяльності і реалізації продукції 5
1.2. Аналіз конкурентоспроможності продукції 13
1.3. Значення, завдання і джерела аналізу виробництва продукції 15
2. Аналіз виробництва та реалізації продукції на ЗАТ «Назва» 21
2.1. Характеристика підприємства 21
2.2. Діяльність підприємства зі збільшення виробництва та реалізації продукції 24
2.3. Аналіз ефективності збутової діяльності 29
3. Напрями удосконалення системи управління виробництвом і реалізацією на підприємстві 36
Висновки 41
Література 43
Додаток. Фінансова звітність ЗАТ «Назва» за 2008 р. 45
-
Виробничий план підприємства
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 4
1.3 Визначення потреби в оборотних коштах 12
2 Організаційний план виробництва 15
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 15
2.2 Планування фонду оплати праці 17
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 21
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 21
3.2 Планування ціни реалізації продукції 26
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 27
Використана література 31
-
Виробничий план підприємства
Зміст
Вступ 3
1 Виробничий план підприємства 4
1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4
1.2 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 4
1.3 Визначення потреби в оборотних коштах 12
2 Організаційний план виробництва 15
2.1 Розрахунок потреби в персоналі 15
2.2 Планування фонду оплати праці 17
3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 21
3.1 Планування собівартості одиниці продукції 21
3.2 Планування ціни реалізації продукції 26
3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 27
Використана література 31
-
Планування виробництва і реалізації продукції на підприємстві (підприємство харчової промисловості)
ВСТУП 3
1. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1. Планування виробництва та аналіз собівартості продукції, як основа планування. 6
1.2. Аналіз реалізованої продукції 8
2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ "***" 13
2.1. Організаційно-правова форма підприємства 13
2.2. Потужність та асортимент продукції 14
2.3. Основні показники діяльності підприємства 15
2.4. Сировинна база 17
2.5. Збут продукції 18
2.6. Організаційна структура управління підприємства 19
2.7. Виробнича структура та організація основного процесу виробництва. Інфраструктура підприємства 19
2.8. Аналіз господарської діяльності ВАТ «***» 24
3. ЗАХОДИ, ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДКУЦІЇ 36
ВИСНОВКИ 43
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46
Додатки 48
Ключові слова – економічне зростання, ринкова ефективність, конкурентоспроможність, фінансовий стан, кредити, обігові кошти , платоспроможність, прибутковість, фінансова стабільність, фінансова активність, фінансово-економічні результати.
Об’єкт досліджень – виробничо-господарської і комерційної діяльності, показники фінансового і техніко-економічного рівня виробництва ВАТ “***”.
Мета дослідження – виявлення резервів покращення фінансово-економічних результатів виробничо-господарської діяльності ВАТ “***”
Cгенерировано за 0.173173 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|