-
Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
Зміст
1. Вступ 3
2. Класифікація виробництва 5
3. Сировинна підготовка до виробництва 8
4. Класифікація устаткування 11
5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14
6. Сучасне обладнання 18
7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19
8. Висновки 21
9. Література 23
Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
-
Експертиза непродовольчіх товарів
1. Характеристика нюхового та візуального методів оцінки
2. Класифікація експертних методів оцінки. Характеристика методів групового опитування
3. Охарактеризуйте заключний етап експертизи. Типові помилки при проведенні експертизи
4. Особливості експертизи парфюмерно-косметичних товарів закордонного виробництва
5. Особливості проведення експертизи штучних текстильних виробів
Список використаної літератури
-
Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України
Вступ 3
1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 4
2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 9
3. Споживчі властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 17
4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві « ». 30
5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37
Висновки 41
Список літератури 43
-
Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві
Вступ 2
1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3
2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10
3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16
4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві «...». 30
5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37
Висновки та пропозиції 42
Список літератури 44
-
Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
ВСТУП 3 1. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 7 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІДКИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕННОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 17 4. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ЗДОБНИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ) 19 5. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 28 5.1. Компот з апельсинів 28 5.2. Безе з вишнею та мандаринами 30 5.3. Яблуко в слойці 31 6. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 33 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ДІЄТ 36 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 42 ДОДАТКИ 45
-
"Ювелірні вироби"
ПЛАН
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. Фактори, що формують споживчі властивості ювелірних товарів.
1.1.Поняття ювелірних виробів
1.2.Споживчі властивості ювелірних виробів
1.3.Ювелірні камені
1.4.Особливістю виробництва ювелірних виробів
1.5. Класифікація і характеристика асортименту ювелірних товарів
РОЗДІЛ 2.Державний контроль за обігом ювелірних виробів
2.1.Таврування ювелірних виробів.
2.2.Ліцензування торгівлі ювелірними виробами
2.3.Контроль якості ювелірних товарів
2.4.Маркірування, упакування, транспортування і збереження ювелірнихтоварів
2.5.Збір з продажу ювелірних виробів
ВИСНОВОК
ЛІТЕРАТУРА
ДОДАТОК
-
Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів
1. Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів 3
2. Обрати раціональний вид руху предметів праці , якщо кількість виробів у партії n = 5, процес виробництва складається з 5 операцій тривалістю t1 = 4; t2 = 3; t3 =1; t4=2; t5 =1. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обґрунтовані висновки 15
Список використаної літератури 18
-
Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва
Вступ 3
1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6
1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6
1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10
1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10
1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12
1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17
1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18
1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20
1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22
2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26
2.1. Об’єкти і методи дослідження 26
2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30
Висновки та пропозиції 33
Список використаних джерел літератури 35
Додатки 38-40
-
Практична робота з товарознавства непродовольчих товарів
І. Аналіз ринку дорогоцінних металів та коштовного каміння 3
1. Динаміка використання дорогоцінних металів в Україні (світі) за останні 5 років 3
2. Обсяг виробництва ювелірних виробів з дорогоцінних металів імпортних виробників в Україні 6
3. Як змінювалась частка в обсязі виробництва виробів із золота та срібла за останні роки 8
4. Основні підприємства з виробництва синтетичних дорогоцінних каменів та огранювання дорогоцінних каменів в Україні 9
5. Як змінювалась ціна на золото, срібло, платину за останні роки (за даними Лондонської біржі) 11
6. Як змінювалась ціна на золото і срібло за останні роки (за даними НБУ) 12
7. Як змінювалась ціна на дорогоцінне каміння за останні 5 років 13
ІІ. Товарознавча оцінка асортименту дорогоцінних металів та коштовного каміння Київського ювелірного заводу 15
Література 22
-
Практична робота з товарознавства непродовольчих товарів
І. Аналіз ринку дорогоцінних металів та коштовного каміння 3
1. Динаміка використання дорогоцінних металів в Україні (світі) за останні 5 років 3
2. Обсяг виробництва ювелірних виробів з дорогоцінних металів імпортних виробників в Україні 6
3. Як змінювалась частка в обсязі виробництва виробів із золота та срібла за останні роки 8
4. Основні підприємства з виробництва синтетичних дорогоцінних каменів та огранювання дорогоцінних каменів в Україні 9
5. Як змінювалась ціна на золото, срібло, платину за останні роки (за даними Лондонської біржі) 11
6. Як змінювалась ціна на золото і срібло за останні роки (за даними НБУ) 12
7. Як змінювалась ціна на дорогоцінне каміння за останні 5 років 13
ІІ. Товарознавча оцінка асортименту дорогоцінних металів та коштовного каміння Київського ювелірного заводу 15
Література 22
-
Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні
Вступ 3
1. Хімічний склад і харчова характеристика риби 4
2. Особливості технології виробництва риби та рибних товарів 7
3. Асортимент рибопродукції 13
4. Вимоги до якості виробів з риби 21
5. Умови та терміни зберігання продукції 32
6. Шляхи вдосконалення виробництва рибних виробів і новинки 39
Висновки і пропозиції 41
Список використаної літератури 43