Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Контрольная

Тема: «Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів» (ID:52259)

| Размер: 25 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание 1. Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів 3
2. Обрати раціональний вид руху предметів праці , якщо кількість виробів у партії n = 5, процес виробництва складається з 5 операцій тривалістю t1 = 4; t2 = 3; t3 =1; t4=2; t5 =1. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обґрунтовані висновки 15
Список використаної літератури 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Малахов И.К., Костюк Р.С. Организация и планирование производственно-хозяйственной деятельности промышленных предприятий. - К.: «Вища школа», 1973. - 436 с.
2. Примак Т.О. Руководство по планированию деятельнсоти предприятия. - К.: «Влад и Влада», 1998.
3. Хлопков В.Ф., Просвирин В.А. Организация, планирование производства и управление на предприятиях сахарной промышленности. - М.: Пищевая промышленность, 1978.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація технологічної підготовки виробництва

  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

  • Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва

  • Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва

  • Характеристика групової форми підготовки нових працівників

  • Характеристика групової форми підготовки нових працівників

  • Виробничий процес та його структура

  • Курсова форма підготовки нових працівників

  • Курсова форма підготовки нових працівників

  • Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України


Cгенерировано за 0.019233 секунд

загрузка...