|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Організація технологічної підготовки виробництва
1. Сутність, цілі та завдання технологічної підготовки виробництва
2. Системи організації технологічної та екологічної підготовки виробництва нових виробів
3. Проектування технології та методи її оцінки
Задача 1
Задача 2
Список використаної літератури
-
Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
Зміст
1. Вступ 3
2. Класифікація виробництва 5
3. Сировинна підготовка до виробництва 8
4. Класифікація устаткування 11
5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14
6. Сучасне обладнання 18
7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19
8. Висновки 21
9. Література 23
Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
-
Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва
Зміст
1 Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва 3
2 Групова (бригадна) форма підготовки нових робітників 7
3 Управлінська гра 8
Використана література 15
-
Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва
Зміст
1 Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва 3
2 Групова (бригадна) форма підготовки нових робітників 7
3 Управлінська гра 8
Використана література 15
-
Характеристика групової форми підготовки нових працівників
Зміст
Вступ 3
1 Назвіть основні етапи підготовки керівника 4
2 Характеристика групової форми підготовки нових працівників 9
3 Загальна характеристика методу спецзавдань 12
Висновки 13
Література 14
-
Характеристика групової форми підготовки нових працівників
Зміст
Вступ 3
1 Назвіть основні етапи підготовки керівника 4
2 Характеристика групової форми підготовки нових працівників 9
3 Загальна характеристика методу спецзавдань 12
Висновки 13
Література 14
-
Виробничий процес та його структура
1. Виробничий процес та його структура.
2.Виробничий цикл.
3. Типи виробництва
4. Виробнича структура підприємства.
5. Виробнича інфраструктура підприємства.
6. Методи організації виробництва
7.Потоковий метод виробництва
8.Організація гнучкого автоматизаційного виробництва.
9. Організація науково - технічної підготовки виробництва
10. Технологічна підготовка виробництва
11.Організація економічної підготовки виробництва.
Список використаної літератури
-
Курсова форма підготовки нових працівників
Зміст
1 Дайте характеристику навчання без відриву від виробництва 3
2 Курсова форма підготовки нових працівників 4
3 Дайте характеристику традиційного підходу у навчанні управлінського персоналу 8
Використана література 11
-
Курсова форма підготовки нових працівників
Зміст
1 Дайте характеристику навчання без відриву від виробництва 3
2 Курсова форма підготовки нових працівників 4
3 Дайте характеристику традиційного підходу у навчанні управлінського персоналу 8
Використана література 11
-
Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України
Вступ 3
1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 4
2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 9
3. Споживчі властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 17
4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві « ». 30
5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37
Висновки 41
Список літератури 43
Cгенерировано за 0.019233 секунд
|