Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
4

Тема: «УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ (3 розділ дипломної роботи)» (ID:13959)

| Размер: 35 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 13.04.2005 | Код продавца: 3 |
Содержание РОЗДІЛ 3. 2 УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ 2 3.1. Зарубіжний досвід оцінювання персоналу в готельному бізнесі 2 3.2. Проектування організаційної структури оцінювання персоналу 6 3.3. Розробка критеріїв і методів оцінювання персоналу на досліджуваному підприємстві 10 Список використаних джерел 17 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Список використаних джерел 1. Богомолов Ю. Комплексный подход к профессиональной подготовке и переподготовке кадров в России. // Проблемы теории и практики управления. – 1993. - №2. - С.62-67 2. Борцовский В. Новые аспекты проблемы повышения квалификации руководящих кадров //Российский экономический журнал. – 1992. - №12. - С. 79-82 3. Ділова оцінка персоналу в умовах комп'ютеризації праці / НАН України. Ін-т економіки пром-сті / Уклад.: Л.С. Вінарік. — Донецьк, 2001. — 48 с. 4. Іванов Л. Ф. Діалектика управління: Монографія. — Дніпропетровськ: Пороги, 1996. — 123 с. 5. Каптерев А.И. Методология анализа кадрового потенциала (к проблеме выбора оснований при разработке концепции дополнительного библиотечно-информационного образования) // Библиотеки и ассоциации в меняющемся мире: новые технологии и новые формы сотрудничества: 9-я Междунар. конф. Крым 2002: Материалы конф. — М., 2002. — Т. 1. — С. 345-347. 6. Колот А.М. Мотивація, стимулювання й оцінка персоналу: Навч. посіб. / Київ. нац. екон. ун-т. — К., 1998. — 224 с. 7. Ладанов И. Д. Система оценки персонала организации. Монография - М.:Инфра-М, 2000. -312 с. 8. Платонов С. В. і ін. Мистецтво управлінської діяльності/ Платонов С. В., Третяк В. И., Черкасов В. В. — К.: Лібра, 1996. — 413 с 9. Сабадош Г.О. Особливості формування системи мотивації працівників підприємств туристичної сфери в сучасних умовах // Актуальні проблеми економіки. – 2003. -№11. –С.129. 10. Табахарнюк М. , Петренко В. До оцінки стану і досвіду використання сучасних мотиваційних технологій керівниками українських підприємств та організацій // Регіон. економіка. — 2001. — N 3. — С. 100-107. 11. Уинслоу Т.Ф. Менеджмент . - М.:Дело, 1992 . - 716 с. 12. Щур С. Теоретичні та методичні аспекти оцінки конкурентоспроможності управлінського персоналу // Торгівля і ринок України: Темат. зб. наук. пр. з пробл. торгівлі і громад. харчування. — 1999. — Вип. 9, Т. 2. — С. 197-202. 13. Червінська Л.П. Фактори мотивації персоналу в менеджменті — К.: Правда Ярославичів, 1998. — 254 с.
Дополнительная информация 192
Рік написання: 2004
Заказ Заказать Купить «УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ (3 розділ дипломної роботи)»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Економічні методи управління в готельному бізнесі

  • Сутність цілей та методів оцінки управлінського персоналу підприємства

  • Особливості професійної поведінки персоналу готельного господарства при наданні послуг та її вплив на ефективність роботи підприємства

  • Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)

  • Резерви підвищення ефективності роботи з персоналом на підприємстві готельного господарства

  • Атестація праці персоналу як традиційна форма ділової оцінки праці туристичного підприємства

  • Шляхи вдосконалення прийому та розміщення в підприємстві готельного господарства

  • Оцінка діяльності персоналу організації у сучасних умовах

  • Шляхи вдосконалення прийому та розміщення в підприємстві готельного господарства

  • СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУЧАСНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ


Cгенерировано за 0.021497 секунд

загрузка...