|
способи забруднення сировини і продуктів переробки зерна
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «способи забруднення сировини і продуктів переробки зерна», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Контрольна робота з екології
1. Екологічні наслідки забруднення атмосфери. 3 2. Екологія продуктів харчування і її значення для здоровя людини. Критерії безпеки харчової сировини та продуктів. 8 3. Способи очищення стічних вод. Поняття БПК, розмірність 11 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Еластичність пропозиції: зміст та особливості розрахунку показників
Вступ 3 1. Еластичність пропозиції: зміст, чинники, способи вимірювання 5 1.1. Економічна природа пропозиції 5 1.2. Еластичність пропозиції, її економічний зміст та види. 15 1.3. Чннники еластичності пропозиції 19 2. Цінність інформації про еластичність пропозиції для різних економічних суб’єктів 24 2.1. Основи формування ринку сої та продуктів її переробки в Україні 24 2.2. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку сої та продуктів її переробки 27 2.3. Напрями удосконалення формування і функціонування ринку сої та продуктів її переробки 30 Висновок 34 Література 38-40 >>>>
-
Контрольна робота БЖД
ЗМІСТ 1. Забруднення харчових продуктів пестицидами 3 2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкими металами 8 3. Забруднення харчових продуктів радіонуклідами та заходи по його зменьшенню 13 Література: 20 >>>>
-
Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36 >>>>
-
Вплив харчової промисловості на стан навколишнього середовища
Зміст Вступ 3 1. Види забруднення середовища в харчовій промисловості та способи їх усунення. 5 2. Вплив переробки харчової сировини на екологію та еколого-економічні збитки. 12 3. Економічні стимули підвищення екологізації виробництва. 16 Висновок 23 Література 24 >>>>
-
Комплексний характер екологічної проблеми
Зміст Вступ. 3 Людина й навколишнє середовище: історія взаємодії. 4 Глобальні екологічні проблеми сучасності. 6 Забруднення атмосфери. 7 Забруднення водних ресурсів. 10 Забруднення літосфери. 11 Інші забруднення. 12 Загибель і вирубка лісів. 13 Перспективи розвитку й рішення екологічних проблем. 14 Переробки промислових відходів. 15 Висновок. 16 Література: 17 >>>>
-
Державне регулювання ринку зерна
Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика ринку зерна 5 1.1. Особливості аграрно-правового регулювання ринку зерна 5 1.2. Суб?єкти ринку зерна 7 Розділ 2. Державне регулювання ринку зерна 10 2.1. Основні засади державної політики щодо регулювання ринку зерна 10 2.2. Формування та використання зернових культур 12 Розділ 3. Контроль якості та зберігання зерна 14 Висновки 34 Список використаних джерел 36 >>>>
-
Державне регулювання ринку зерна
Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика ринку зерна 5 1.1. Особливості аграрно-правового регулювання ринку зерна 5 1.2. Суб?єкти ринку зерна 7 Розділ 2. Державне регулювання ринку зерна 10 2.1. Основні засади державної політики щодо регулювання ринку зерна 10 2.2. Формування та використання зернових культур 12 Розділ 3. Контроль якості та зберігання зерна 14 Висновки 34 Список використаних джерел 36 >>>>
-
Проектування організації будівництва виробничого комплексу з переробки твердих відходів
Вступ 3 1. Проблема переробки твердих відходів як складова екологічної безпеки України 6 1.1. Тверді відходи та навколишнє середовище 6 1.2. Сучасні підходи до переробки твердих побутових відходів 9 1.3. Економічні засоби стимулювання господарських об'єктів у поводженні з твердими відходами при ринковій економіці 14 2. Технологічні та економічні основи переробки твердих відходів 17 2.1. Технології переробки твердих відходів 17 2.2. Технологія переробки твердих побутових відходів Alliance Technology Group 19 2.3. Економічні проблеми переробки твердих відходів 22 Висновки 30 Література 32 >>>>
-
Значення оздоровчих продуктів для збереження генофонду української нації
Зміст 2 1. Основні відомості про вплив на людину сучасних продуктів харчування 3 2. Вплив радіаційного забруднення на людину 7 3. Вживання біологічно активних добавок, та інших оздоровчих продуктів та їхній вплив на організм людини. 9 Висновок 11 >>>>
-
Термостійкість вегетативних клітин і спор.
Зміст 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 37. Мікрофлора повітря. Значення ступеня забруднення повітря мікроорганізмами в місцях переробки і зберігання харчових продуктів. Методи очищення повітря від мікроорганізмів 9 68. Задачі державного санітарного нагляду на торгівельних підприємствах. Попереджувальний і поточний санітарний контроль 11 Список літератури 14 >>>>
-
Термостійкість вегетативних клітин і спор.
Зміст 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 37. Мікрофлора повітря. Значення ступеня забруднення повітря мікроорганізмами в місцях переробки і зберігання харчових продуктів. Методи очищення повітря від мікроорганізмів 9 68. Задачі державного санітарного нагляду на торгівельних підприємствах. Попереджувальний і поточний санітарний контроль 11 Список літератури 14 >>>>
-
Контрольна з основ екологічних знань
1. Радіоактивне забруднення харчових продуктів. Характеристика радіонуклідів природного походження. 3 2. Сучасні наукові погляди на жири, як складову харчових продуктів, їх функціональні властивості 7 Використана література: 10 >>>>
-
Основні напрями и форми антропогенного впливу на довкілля
Вступ 3 1. Вплив антропогенного фактора на біосферу 4 2. Основні джерела антропогенного забруднення довкілля 11 2.1. Радіоактивне забруднення 11 2.2. Акустичне забруднення 13 2.3. Електромагнітне забруднення 14 2.4. Хімічне забруднення довкілля 15 2.5. Біологічне забруднення довкілля 17 2.6. Проблема забруднення довкілля відходами 18 Висновок 21 Література 23 >>>>
-
Роль біржової торгівлі у функціонуванні ринку зерна
Вступ 3 1. Загальна характеристика біржової торгівлі 4 2. Аналіз ринку зерна в Україні 10 3. Роль біржової торгівлі у функціонуванні ринку зерна 21 Висновок 27 Список використаної літератури 29 Предмет дослідження: здійснення біржової торгівлі в Україні та на ринку зерна. Об’єкт дослідження: ринок зерна України. >>>>
-
Гідросфера
Вступ 3 1.Основні види забруднення гідросфери 5 2.Забруднення океанів і морів 6 3.Забруднення рік і озер 12 4.Методи очищення стічних вод 14 5.Питна вода 15 6.Забруднення підземних вод 17 Висновки 18 Список використаної літератури 20 >>>>
-
Бухгалтерський облік у галузях народного господарства
1. Обліково-правові особливості міжнародних перевезень автотранспортними підприємствами. 3 2. Облік матеріалів та продуктів харчування в бюджетних установах. 8 Практична частина. 13 1. Залишок товарів на початок місяця (с-до Д-т 282) – 70000грн., в т.ч. торгова націнка (с-до К-т 285) – 15000грн. 2. Придбана партія товарів, сировини і напівфабрикатів, призначених для переробки і реалізації-48000грн., в т.ч. ПДВ-8000грн. 3. При оприбуткуванні нарахована торгова націнка - 10000грн. 4. Об’єм реалізації-102000грн., в т.ч. ПДВ- 17000грн. 5. Нараховано заробітна плата працівникам кухні-6000грн. 6. Нараховано внески на соціальне страхування на заробітну плату – 2200грн. 7. Використано протягом місяця миючих засобів - 200грн. 8. Використано одноразового посуду і серветок – 1050грн. 9. Нараховано за діючими тарифами оплата за електроенергію і водопостачання (в частині тих послуг, якими користується кухня) – 1700грн. 10. Нараховані штрафи і неустойки за позовами до постачальників – 7500грн. 11. Списано зіпсованих продуктів – 300грн Відобразити в обліку вище вказані операції. Список використаної літератури. 15 >>>>
-
Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід
Зміст 1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23 >>>>
-
Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід
Зміст 1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23 >>>>
-
Мікробіологія
1. Назвіть способи нестатевого розмноження плісеневих грибів 2 2. Які дріжджі найчастіше спричиняють псування харчових продуктів? 4 3. Антагонізми між мікробами: у чому полягає суть? Як ця форма співіснування використовується для продовження терміну зберігання харчових продуктів? 7 Література 12 >>>>
-
Экономика АПК
1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23 >>>>
-
Экономика АПК
1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23 >>>>
-
Проектування організації будівництва виробничого комплексу з переробки твердих відходів
Суть проекту Мета цього проекту полягає в створенні комплексу з переробки відходів виробництва і споживання, що дозволить виключити вивіз сміття на полігони, одержати максимальний вихід продукції у вигляді товарних продуктів і стандартної втор сировини в ланцюзі рециклінгу, перевести переробку сміття з витратної в прибуткову статтю бюджету. Комплекс будується на поєднанні існуючих технологій (забезпечених сертифікованим устаткуванням, що не вимагає розробки, і апробованим). Проект також направлений на економічне і екологічне оздоровлення територій району. Для реалізації такого підходу були вибрані наступні технології: - сортування ручна (візуальна) з елементами механізованій для отримання стандартної втор сировини; - пресування вторинної сировини; - пресування несортової фракції і надлишку. з щічним захопленням на склад вторинної сировини для накопичення транспортного об'єму. Паспортна ефективність сортування по пропонованій технологічній схемі - до 45% виходу втор сировини для реалізації. На ручне сортування поступає до 57% відходів крупних фракцій (понад 50 мм). Решта частини відходів проходить поглиблене механізоване сортування. Основні елементи устаткування мають сертифікати відповідності Держстандарту. Узгоджена виробнича потужність комплексу складає 120 тисяч тонн в рік. Тривалість проекту – 5 років. Суть проекту 1 Календарний план інвестиційних етапів 2 План збуту 3 Відпускні ціни 4 Сумарні прямі витрати 4 План персоналу 5 Накладні витрати 5 Календарний план інвестиційних етапів 6 Розрахунок прибутку інвестиційного проекту 10 Розрахунок ефективності інвестиційного проекту 11 >>>>
-
Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста
1. Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста 2. Характеристика пряничного тіста та виробів з нього 3. Характеристика бісквітного тіста, його види, технологічні параметри сировини 4. Виготовлення бісквітних тортів 5. Розрахунок кількості сировини для приготування 24 кг желе Список використаної літератури >>>>
-
ПРОБЛЕМИ РИНКУ ЗЕРНА УКРАЇНИ
Зміст Введення...................................................................... 1. 1. Хлібна криза.............................................................1-6. 1.1. Деякі факти про хлібну кризу в Україні................3-5. 2. Аналіз ринку зерна на Україні...............................6-12. 3. Проблеми ринку зерна України..........................12-16. Висновки................................................................ 17-19. Література.............................................................. 19-21. Додаток ( Таблиця 1, Таблиця 2, Таблиця 3, Таблиця 4, Таблиця 5)............................................................................22-24. >>>>
-
Екологічна оцінка місцевості проживання (Київська область)
Вступ 3 1. Проблема забруднення атмосферного повітря 5 2. Забруднення автотранспортом 7 3. Забруднення природних вод 8 4. Рослинний та тваринний світ 11 Висновки 15 Список використаної літератури 16 >>>>
-
Кримінальна відповідальність за забруднення моря
Вступ 3 Розділ 1. Загальні засади попередження забруднення моря 6 1.1. Міжнародно-правові акти по запобіганню забруднення моря 6 1.2. Забруднення моря в системі екологічних злочинів 17 Розділ 2. Характеристика забруднення моря як складу злочину 21 2.1. Об’єкт та об’єктивна сторона злочину 21 2.2. Суб'єкт та суб’єктивна сторона злочину 25 Висновки 27 Список джерел 30 >>>>
-
Правове регулювання відшкодування збитків від забруднення навколишнього водного середовища
Доповідь ВСТУП 4 РОЗДІЛ І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ ВІД ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО ВОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 7 1.1. Поняття збитків від забруднення навколишнього водного середовища 7 1.2. Правове закріплення відшкодування збитків від забруднення навколишнього водного середовища в нормативно-правових актах 17 РОЗДІЛ ІІ. ПОРЯДОК ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ ВІД ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО ВОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 24 2.1. Подання цивільного позову про відшкодування збитків від забруднення навколишнього водного середовища 24 2.2. Порядок обчислення збитків від забруднення навколишнього водного середовища 28 2.3. Цивільна відповідальність за забруднення навколишнього природного середовища 49 ІІІ. ПРОБЛЕМИ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ ПРИ ВІДШКОДУВАННІ ЗБИТКІВ ВІД ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО ВОДНОГО СЕРЕДОВИЩА У ЦИВІЛЬНОМУ ПОРЯДКУ 72 3.1. Проблема зближення законодавства України у сфері відшкодування збитків від забруднення навколишнього водного середовища із світовим законодавством 72 3.2. Проблеми методики розрахунку збитків, завданих забрудненням навколишнього водного середовища 80 ВИСНОВКИ 83 Перелік використаних джерел 88 ДОДАТОК 1 94 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.006831 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|