|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Технологія виробництва борошна
План
1.Технологія виробництва борошна .
2. Технологія виробництва верхнього трикотажу.
Література
-
Система технологій
1 Хімічний склад та фізико-хімічні властивості м’яса 2
2. Технологія виробництва та якісні показники сиру 4
Тверді сири з високим рівнем молочнокислого шумування. 4
Тверді сири, що дозрівають при участі сирного слизу 5
Технологія виробництва твердих сирів з високою температурою другого нагрівання 5
Технологія виробництва твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання 9
Література 13
-
Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
Зміст
1. Вступ 3
2. Класифікація виробництва 5
3. Сировинна підготовка до виробництва 8
4. Класифікація устаткування 11
5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14
6. Сучасне обладнання 18
7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19
8. Висновки 21
9. Література 23
Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
-
Розробити модельну жіночу стрижку (волосся II довжини) для моделі романтичного стилю з використанням сучасних технологій (методів) стрижки та фарбування волосся (без додатків)
1. Вступ 2
2. Основна частина 6
2.1. Технологічна частина 6
2.1.1. Підготовчі роботи 6
2.1.2. Підготовка волосся до виконання зачіски (інструменти, пристосування, матеріали). Розподіл волосся за зонами 11
2.1.3. Технологія виконання начісування окремих елементів (інструменти, матеріали) 13
2.1.4. Створення гладкої форми (інструменти, пристосування). Технологія виконання окремих елементів зачіски 18
2.1.5. Заключне оформлення зачіски (інструменти, пристосування) 22
Висновок 26
Список використаної літератури 28
-
Розробити модельну жіночу стрижку (волосся I довжини) для моделі класичного стилю з використанням сучасних технологій (методів) стрижки та фарбування волосся (без додатків)
1. Вступ 2
2. Основна частина 6
2.1. Технологічна частина 6
2.1.1. Підготовчі роботи 6
2.1.2. Підготовка волосся до виконання зачіски (інструменти, пристосування, матеріали). Розподіл волосся за зонами 9
2.1.3. Технологія виконання начісування окремих елементів (інструменти, матеріали) 11
2.1.4. Створення гладкої форми (інструменти, пристосування). Технологія виконання окремих елементів зачіски 14
2.1.5. Заключне оформлення зачіски (інструменти, пристосування) 21
Висновки 25
Список використаних джерел 26
-
Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба
ПЛАН
Вступ 3
Народно-господарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 17
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 26
Висновок 30
Література: 32
-
Характеристика інформаційних технологій (теорія)
Вступ 2
Визначення терміну «інформаційна технологія» 3
Основні характеристики інформаційної технології 3
Класифікація інформаційних систем 8
Інформаційна технологія опрацювання даних 8
Інформаційна технологія керування 9
Інформаційна технологія підтримки прийняття рішень 11
Інформаційна технологія експертних систем 13
Висновки 16
Література 17
-
Основні технологічні операції виробництва тихих вин
Зміст
1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14
-
Основні технологічні операції виробництва тихих вин
Зміст
1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14
-
Формування якості пшеничного хліба
Назва роботи Формування якості пшеничного хліба
Розділ Товарознавство
Вид роботи Курсова
Кількість сторінок 30
Ціна 0
Зміст Вступ 3
Народногосподарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 16
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 25
Висновок 29
Література: 30
Cгенерировано за 0.011903 секунд
|