Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Основні технологічні операції виробництва тихих вин» (ID:64077)

| Размер: 16 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література

1. Закон України "Про виноград та виноградне вино" від 16 червня 2005 року N 2662-IV
2. Задорожний І. М., Гаврилишин В. В. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Львівська комерційна академія. - Л. : Компакт ЛВ, 2004. - 304с. : іл.
3. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
4. Орлова Н. Я., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 358-359. Т. 3 : Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. - 360с. : рис
5. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
6. Салухіна Н. Г., Самойленко А. А., Ващенко В. В. Товарознавство зерноборошняних товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 358с.
7. Титаренко Л.Д. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерно борошняні товари": Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Видавництво ДАУБП, 2001. - 116 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Основні технологічні операції виробництва тихих вин»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Основні технологічні операції виробництва тихих вин
  • Інформаційні системи в менеджменті
  • Технологія галузі
  • Системи технологій промисловості
  • Призначення та структура системи, її основні елементи
  • Автоматизоване робоче місце менеджера
  • Організація послуг харчування
  • Автоматизоване робоче місце менеджера
  • Технологія виготовлення паперу
  • Контрольна робота організація послуг харчування
Cгенерировано за 0.123304 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...