Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Порядок приймання поставленої продукції по якості» (ID:44320)

| Размер: 854 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан.
Вступ
1. Порядок приймання поставленої продукції по якості:
1.1. Якість і комплектність продукції;
1.2. Вибіркова перевірка якості і комплектності продукції.
2. Приймання продукції за участю представника постачальника та представника громадськості:
2.1. Приймання продукції за участю представника постачальника;
2.2. Приймання продукції за участю представника громадськості;
3. Акт приймання продукції за якістю. Акт про скриті недоліки продукції.
4. Претензійна робота щодо постачання неякісної продукції.
Практична робота
Висновок
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури:
1. Конституція України.
2. Господарсько процесуальний Кодекс України.
3. Закон України "Про транспорт"
4. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 1995 року № 690 м. Київ "Про загальне положення про юридичну службу".
5. Статут автомобільного транспорту в Україні від 27 червня 1969 року.
6. Правила перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні від 14 жовтня 1997 року.
7. Інструкція П - 6 про порядок приймання продукції за кількістю від 15.06.1965 року.
8. Інструкція про порядок приймання продукції за якістю П-7 від 25.04.66р.
9. Горевий В.І. Юридична служба в АПК. – Навчально-методичний посібник., Суми, 1998, с. 229.
10. Притика Д. М., Тітов М. І., Щербина В. С. Та ін. Господарський процес: Навчальний посібник. Видання друге, доповнене - Харків: Консул, 2001. - Ч. П. - 432 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Порядок приймання поставленої продукції по якості»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Приймання поставленої продукції по кількості: місце, строки.
  • Організація правової роботи щодо підвищення якості продукції (рпобіт, послуг)
  • Правове регулювання приймання продукції (товарів).
  • Порядок приймання продукції і товарів за кількістю
  • Порядок приймання продукції і товарів за кількістю
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • „Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"
  • Управління якістю продукції на підприємстві
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
Cгенерировано за 0.125499 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів