Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (пиво)» (ID:14724)

| Размер: 57 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ВИРОБНИЦТВА ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ 4 1.1. АСОРТИМЕНТ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ 4 1.1.1. Формування асортименту товарної групи на ринку 4 1.1.2. Аналіз виробництва пива 6 1.2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ У ВИГОТОВЛЕННІ ДАНОГО ПРОДУКТУ 10 1.3. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА 14 1.4. ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 15 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПИВНОЇ ПРОДУКЦІЇ 17 2.1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПИВНОЇ ПРОДУКЦІЇ 17 2.2. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ПИВА 19 2.3. МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПИВНОЇ ПРОДУКЦІЇ 22 2.4. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПИВНОЇ ПРОДУКЦІЇ 26 2.5. РЕАЛІЗАЦІЯ ПИВНОЇ ПРОДУКЦІЇ 33 РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 35 3.1. ПРОВЕДЕННЯ ТЕСТУВАННЯ ПИВА 35 3.2. ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУВАННЯ 36 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 39 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Перелік використаної літератури 1. ISO 9000 сприяє збільшенню прибутковості// Інформаційний бюлетень з міжнародної стандартизації. – К.: Держстандарт України, 1996. – № 2. с. 86-105. 2. Балашов В.Е., Рудольф В.В. «Техника и технология производства пива и безалкогольных напитков». -М: Легкая и пищевая промышленность. 1981г. 3. Булгаков Н.И. «Биохимия солода и пива» - 2 изд. переработанное и дополненное. - М: «Пищевая промышленность», 1976г. 4. Всеобщее Управление качеством: Учебник для вузов/ О.П. Глудкин, Н.М. Горбунов, А.И. Гуров, Ю.В. Зорин Под ред. О.П. Глудкина. – М.: Радио и связь, 1999. – 600 с. 5. Главачек Ф., Лхотский А. Пивоварение. – М.: Пищевая промышленность, 1977. 6. ДСТУ 2462-94 Сертифікація. Основні поняття. Терміни та визначення. 7. Евланов П.Г. Теория и практика принятия решений. - М.: Экономика, 1984. -175с. 8. Елисеев В.А. Научные основы управления промышленным предприятием. – Донецк,1971 9. Елисеев М.Н. «Цвет сусла и товарное качество пива». Пищевая промышленность -1991г. 10. Калупянц К.А. «Химия солода и пива». -М: Агропромиздат, 1990 11. Калуянц К.А. и Ко. Технология солода, пива и безалкогольных напитков. - М.: Колос, 1992. 12. Колчаева Р.А., Ермолаева Г.А. «Производство пива и безалкогольных напитков» -М.: Агропромиздат, 1985. 13. Коновалов С.А. «Биохимия бродильных производств» М.: Пищевая промышленность, 1967. 14. Лифиц И.М. Основы стандартизации, метрологии и сертификации: Учебник – М.: Юрайт, 1999. – 285 с. 15. Мальцев П.М. «Технология солода и пива». Спец. Курс М., «Пищевая промышленность», 1964. 16. Мелетьев А.Е., Ляшенко А.Н. «Усовершенствованная технология темных сортов пива». Пищевая промышленность, 1990г. 17. Муравицкая Л.В. «Технический контроль пивоваренного и безалкогольного производств и основы управления качеством продукции». -М.: Агропромиздат, 1987г. 18. Николаева М.А. Товарная экспертиза. М.: Издательский дом «Деловая литература» 1998.-288с. 19. Панкратов Ф.Г., Памбухгиянц В.К. Коммерция и технология торговли М.:, 1994.-220с. 20. Позняковский В.М. Гигиенические основы питания и экспертизы продовольственных товаров. Новосибирск: Издательство Новосибирского университета, 1996г. 21. Покровская Н.В., Казанер Я.Д. «Биологическая и коллоидная стойкость пива» - М.: Пищевая промышленность, 1978. 22. Правила визначення вартості робіт з сертифікації продукції та послуг// Наказ Держстандарту України № 100 від 10 березня 1999 р.// Щоквартальний вкладиш до журналу «Стандартизація, сертифікація, якість». Вид. «Форт» – Харків, – 1999. – № 2(5), с. 3-8. 23. Рапопорт В.М. Диагностика управления: Практический опыт и рекомендации. – М.: Экономика, 1988.-172с. 24. Романин М.И. Оптимизация планирования производства. - М.: Финансы и статистика, 1981. - 108с. 25. Сапожник И.И. «Изменение качества пива во время хранения». Товароведение 1986 г. Выпуск 19. 26. Справочник по производству солода и пива. /Под общ. Ред. М.Т. Денщикова. - М: Пищепромиздат, 1962. 27. Фертман Г.И., Муравицкая Л.В. Справочник для работников лабораторий пивоваренных заводов. -М.: Легкая и пищевая промышленность. 1982 г.
Дополнительная информация 1326
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (пиво)»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
  • Аналіз асортименту, структури та якості продукції ТОВ ТВК «Назва» (пиво)
  • АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ
  • Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу
  • Тенденції розвитку асортименту та оцінка конкурентоспроможності молока пряженого в Україні та за її межами
  • Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей косметичних засобів для дітей на основі магазинів ДЦ
  • Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
  • Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)
  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні
Cгенерировано за 0.175987 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів