Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства» (ID:13727)

| Размер: 82 кб. | Объем: 44 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 13.04.2005 | Код продавца: 3 |
Содержание Вступ……………………………………………………………………………...3 Розділ І. Теоретичні аспекти обслуговування свят в закладах ресторанного господарства. І.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості………………...4 І.2. Святковий сервіс у ресторанах……………………………………..19 Розділ ІІ. Святкові заходи для дітей, що проводяться у ресторані „Люкс” (м. Львів)…………………………………………………………………………………..23 Розділ ІІІ. Удосконалення сервісних послуг у досліджуваному закладі ресторанного господарства…………………………………………………………...27 Висновки………………………………………………………………………..36 Список використаної літератури……………………………………………...38 Додатки………………………………………………………………………….40 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Аграновский Е.Д. и др. Организация производства в общественном питании. – М.: Наука, 1990. 2. Болховитиков В.Н., Колтовой Б.И., Лаговский И.К. Твоё свободное время. – М.: Дет. лит.,1975. 3. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990. 4. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей “Тандем”, 1998. 5. Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації /Збарник наукових праць. – К.: КДТЕУ, 1994. 6. Даниэль С.М. Искуство видеть. – Л.: Искуство, 1990. 7. Извекова Н.А., Латов Н.В. Праздник в семье. – М.: Педагогика, 1986. 8. Ильин М. Сто тысяч почему? – Л.: Детская литература, 1989. 9. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: „Герда”, 1998. 10. Кедрина Т.Я., Гелазония П.И. Большая книга игр и развлечений. – М.: Педагогика, 1992. 11. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997. 12. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР „Товарищ”, 2000. – 320 с. 13. Менеджмент гостинничного и ресторанного обслуживания: Навчальний посібник. – Москва: Дело, 1997. 14. Некрылова А.Ф. Круглый год. – М.: Правда, 1991. 15. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001 – 200 с. 16. Уокер Джон. Введение в гостеприимство. Учебник. – М: „ЮНИТИ”,1999. 17. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Знание, 1990. 18. Филипповский Е.Е., Шмарова Л.В. Экономика и организация гостиничного хозяйства. – М.: Финансы и статистика, 2003. 19. Чкаников И. Игры и развлечения. – М.: Детизд., 1957.
Дополнительная информация716
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Організація харчування туристів при проведенні масових заходів
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
Cгенерировано за 0.131512 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...