Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства» (ID:13727)

| Размер: 82 кб. | Объем: 44 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 13.04.2005 | Код продавца: 3 |
Содержание Вступ……………………………………………………………………………...3 Розділ І. Теоретичні аспекти обслуговування свят в закладах ресторанного господарства. І.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості………………...4 І.2. Святковий сервіс у ресторанах……………………………………..19 Розділ ІІ. Святкові заходи для дітей, що проводяться у ресторані „Люкс” (м. Львів)…………………………………………………………………………………..23 Розділ ІІІ. Удосконалення сервісних послуг у досліджуваному закладі ресторанного господарства…………………………………………………………...27 Висновки………………………………………………………………………..36 Список використаної літератури……………………………………………...38 Додатки………………………………………………………………………….40 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Аграновский Е.Д. и др. Организация производства в общественном питании. – М.: Наука, 1990. 2. Болховитиков В.Н., Колтовой Б.И., Лаговский И.К. Твоё свободное время. – М.: Дет. лит.,1975. 3. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990. 4. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей “Тандем”, 1998. 5. Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації /Збарник наукових праць. – К.: КДТЕУ, 1994. 6. Даниэль С.М. Искуство видеть. – Л.: Искуство, 1990. 7. Извекова Н.А., Латов Н.В. Праздник в семье. – М.: Педагогика, 1986. 8. Ильин М. Сто тысяч почему? – Л.: Детская литература, 1989. 9. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: „Герда”, 1998. 10. Кедрина Т.Я., Гелазония П.И. Большая книга игр и развлечений. – М.: Педагогика, 1992. 11. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997. 12. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР „Товарищ”, 2000. – 320 с. 13. Менеджмент гостинничного и ресторанного обслуживания: Навчальний посібник. – Москва: Дело, 1997. 14. Некрылова А.Ф. Круглый год. – М.: Правда, 1991. 15. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001 – 200 с. 16. Уокер Джон. Введение в гостеприимство. Учебник. – М: „ЮНИТИ”,1999. 17. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Знание, 1990. 18. Филипповский Е.Е., Шмарова Л.В. Экономика и организация гостиничного хозяйства. – М.: Финансы и статистика, 2003. 19. Чкаников И. Игры и развлечения. – М.: Детизд., 1957.
Дополнительная информация716
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Організація харчування туристів при проведенні масових заходів
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
Cгенерировано за 0.183011 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів