Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві» (ID:6664)

| Размер: 118 кб. | Объем: 54 стр. | Стоимость: 90 грн. | Добавлена: 08.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗМІСТ
Вступ 3
1. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Принципи організації харчування туристів 5
1.2. Організація роботи служби харчування 7
2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА „БРАТИСЛАВА” 11
2.1. Управлінсько-економічна характеристика ГК „Братислава” та ресторану як його складової 11
2.2. Аналіз обслуговування туристів в ресторані „Братислава” 18
3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 26
3.1. Напрямки розвитку галузі громадського харчування 26
3.2. Підвищення ефективності послуг харчування в ресторані „Братислава” 34

Висновки і пропозиції 43
Література 45
Додатки 46-54

Метою даної роботи є визначення стану та рівня розвитку організації обслуговування прийомів підприємств ресторанного господарства на теоретичному та практичному рівнях.
Завданням даної роботи є дослідження організації та контролю обслуговування туристів в ресторані.
Об’єктом дослідження є ресторан "Братислава".
Предметом дослідження виступає організація та контроль обслуговування туристів в ресторані "Братислава".
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві
  • Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Інфраструктура готельного господарства
  • УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
Cгенерировано за 0.729139 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів