Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві» (ID:6664)

| Размер: 118 кб. | Объем: 54 стр. | Стоимость: 90 грн. | Добавлена: 08.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗМІСТ
Вступ 3
1. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Принципи організації харчування туристів 5
1.2. Організація роботи служби харчування 7
2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА „БРАТИСЛАВА” 11
2.1. Управлінсько-економічна характеристика ГК „Братислава” та ресторану як його складової 11
2.2. Аналіз обслуговування туристів в ресторані „Братислава” 18
3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 26
3.1. Напрямки розвитку галузі громадського харчування 26
3.2. Підвищення ефективності послуг харчування в ресторані „Братислава” 34

Висновки і пропозиції 43
Література 45
Додатки 46-54

Метою даної роботи є визначення стану та рівня розвитку організації обслуговування прийомів підприємств ресторанного господарства на теоретичному та практичному рівнях.
Завданням даної роботи є дослідження організації та контролю обслуговування туристів в ресторані.
Об’єктом дослідження є ресторан "Братислава".
Предметом дослідження виступає організація та контроль обслуговування туристів в ресторані "Братислава".
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві
  • Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Інфраструктура готельного господарства
  • УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
Cгенерировано за 0.134662 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...