|
-
Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
План. І. Загальна частина. ІІ. Основна частина. А) Товарознавча характеристика сировини для приготування соусів. Б) Організація робочого місця при приготуванні соусів. В) Обладнання, що використовується. Г) асортимент, технологія приготування страв, вимоги їх до якості. ІІІ. Розрахункова частина.. ІV. Графічна частина. V. Використана література. ∞ См. работу «Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії»
-
Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв
-
Контрольна з культури України
Назва роботи Контрольна з культури України Розділ Культура Вид роботи Контрольна робота Кількість сторінок 6 Ціна 0 Зміст Архітектура Київської Русі. 2 "Місто Ярослава" у Києві. 3 Використана література 6 ∞ См. работу «Контрольна з культури України»
-
Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення 2 Контрольна робота №1. Абсолютні і відносні величини 8 Контрольна робота № 2. Зведення і групування статистичних даних. Ряди розподілу 10 Контрольна робота №3. Середні величини 17 Контрольна робота №4. Ряди динаміки 18 Задача 1 18 Задача 2 19 Контрольна робота №5. Індекси 21 Задача 1 21 Задача 2 21 Задача 3 22 Задача 4 22 Використана література 24 ∞ См. работу «Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення»
-
Нормування праці на підприємствах громадського харчування
ЗМІСТ Вступ 4 1. Характеристика підприємства громадського харчування і його економічних показників 6 2. Характеристика існуючої системи нормування і оплати праці, штатного упорядкування досліджуваному підприємстві 12 3. Вивчення і аналіз можливості використання технічних норм часу 18 4. Проект удосконалення розрахунку чисельності працівників виробництва і оплати їх праці 31 5. Соціально-економічна ефективність проекту 36 Висновки 38 Список використаних джерел 40 Додаток 1 41 Метою курсової роботи є висвітлення проблем, визначення етапів та методів дослідження, аналіз, фактичних показників, ефективності ресурсозабезпечення дослідного підприємства, визначення і обгрунтування певних пропозицій по її удосконаленню. В зв’язку з цим, у роботі вирішується ряд завдань: розгляд теоретичних питань організації і функціонування ресурсів в підприємстві громадського харчування; визначення організаційно-економічної характеристики досліджуваного підприємства; наводяться напрямки удосконалення роботи по підвищенню ефективності нормування праці на підприємствах громадського харчування. Об’єктом дослідження курсової роботи роботи обрані процеси нормування праці на ВАТ „Фабрика кулінарії” м. Києва, на матеріалах якого виконано аналіз та наведені шляхи підвищення ефективності управління нормуванням праці. Предмет дослідження – наукова та методична література, підручники та монографії українських і зарубіжних авторів, періодичні видання з питань функціонування системи управління нормуванням праці в підприємствах громадського харчування, економічного аналізу та менеджменту, психології та ефективності управління. Крім того, під час дослідження були використані статистичні дані та інформація, яка міститься у звітності досліджуваного підприємства, нормативні та законодавчі акти України, які регулюють питання функціонування підприємств громадського харчування. ∞ См. работу «Нормування праці на підприємствах громадського харчування»
-
Контрольна з інформатики
-
Контрольна з макроекономіки
Назва роботи Контрольна з макроекономіки Розділ Макроекономіка Вид роботи Матеріал (Увага законодавча база застаріла) Кількість сторінок 18 Ціна 0 Зміст 1. Способи обчислення ВНП (ВВП). 2. Лаг і дії економічної політики. 3. Безробіття та його соціально-економічні наслідки. Закон Оукена ∞ См. работу «Контрольна з макроекономіки»
-
Контрольна робота «Статистика»
Контрольна робота «Статистика» 1 Варіант 2 3 Контрольна робота № 1. Натуральний баланс цукру в регіоні характеризується такими даними: (млн. т.): запаси на початок року – 4,6; вироблено – 32,1; спожито – 24,6, в тому числі у виробництві – 9,9, населенням – 14,7; вивезено за межі регіону – 12. За наведеними даними визначити: 3 1) запаси цукру на кінець року; 3 2) співвідношення спожитого і вивезеного цукру; 3 3) структуру споживання. Зробити висновки. 3 Розв’язання. 3 Контрольна робота № 2. Основні показники діяльності банків на кінець звітного періоду: 4 Розв’язання 4 Контрольна робота № 3 9 Якість землі в агрогосподарствах області характеризується даними: 9 Розв’язання 9 Контрольна робота № 4 10 Задача 1. Роздрібний товарообіг на душу населення в Україні за 1996 – 2001 рр. характеризується даними, грн.: 10 Розв’язання 10 Задача 2. Використовуючи взаємозв’язок показників динаміки, визначте рівні ряду (кількість дорожньо-транспортних пригод в Україні за 1996 – 2001 рр.) і відсутні в таблиці ланцюгові показники динаміки: 11 Розв’язання 12 Контрольна робота № 5 13 Задача 1. За наведеними даними визначте зведений індекс собівартості продукції (у %). Поясніть його економічний зміст. 13 Розв’язання 13 Розв’язання 14 Задача 3. В другому кварталі порівняно з першим товарооборот фірми зріс на 12%, а обсяг реалізованих товарів зменшився на 20%. Визначити, як змінились ціни (у %). 14 Розв’язання 14 Задача 4. За наведеними даними визначити індекс середньої трудоємкості (затрати праці на одиницю продукції) фіксованого складу і структурних зрушень. Пояснити їх зміст. 15 Розв’язання 15 ∞ См. работу «Контрольна робота «Статистика»»
-
Контрольна з світової економіки
Розділ Світова економіка Вид роботи Контрольна Кількість сторінок 19 Ціна 0 Зміст 1. Експортний потенціал України і перспективи його розвитку 3 2. Основні категорії міжнародних торговельних відносин, їх суть та взаємозв٬язок. 6 3. Вивіз капіталу, його форми й наслідки 8 4. Форми міжнародного кредитування 12 5. Види ліцензійних платежів 15 6. Іноземні інвестиції, їх значення та форми використання 16 Список використаної літератури 19 ∞ См. работу «Контрольна з світової економіки»
-
Правовий статус Державного Казначейства. Контрольна робота з дисципліни «Фінансове право»
-
Способи підвищення використання оборотних коштів
-
Контрольна робота з вищої математики Варіант № 21
Контрольна робота з вищої математики Варіант № 21 Вступ до математичного аналізу 4. Обчислити границі (не користуючись правилом Лопіталя). а) ; б) ; в) . 7. Знайти похідні вказаних функцій. , . 10а. Підприємство виготовляє виробів, роздрібна вартість кожного , причому ; функція витрат . Знайти маргінальний прибуток, якщо виготовлено та продано 150 і 400 виробів. Знайти значення змінної , починаючи з якого прибуток буде зменшуватися. 12. Для функції знайти градієнт в точці і за похідну в точці за напрямом . , , . ∞ См. работу «Контрольна робота з вищої математики Варіант № 21»
-
Контрольна з менеджиенту
-
контрольна з англійської
-
Контрольна з статистики
-
контрольна з алгебри
-
Контрольна з інформатики
-
Контрольна з бухобліку
-
контрольна з англійської мови
-
Контрольна робота з статистики
-
Контрольна робота з психологии
-
КОНТРОЛЬНА РОБОТА З ФІЗИКИ
-
Контрольна робота з алгебри
-
Контрольна робота З статистики
-
Контрольна з англійської мови
-
Контрольна з політології
-
Контрольна робота з экології
-
Контрольна робота з англійської
-
Контрольна робота Зі страхування
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|