Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв» (ID:14509)

| Размер: 52 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 4 1. Теоретичне обґрунтування необхідності споживання грибів. Значення грибів у повсякденному житті 6 2. Асортимент, класифікація грибів 10 3. Харчова цінність грибів 16 4. Особливості технології виробництва продукції. Схеми технологічного процесу 22 5. Розробка технологічних карт (3 страви) 32 6. Дослідження якості страв з грибів (на прикладі вешенки звичайної) 37 Висновки 41 Література 44 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература 1. Аскалонов С.П. Їстівні та отруйні гриби. – К.: Держсільгоспвидав УРСР, 1963. – 44 с. 2. Блюда из грибов. Шампиньоны, вешенки / В. Махно (авт.-сост.). – Д.: Слово, 2002. – 32 с. 3. Бурова Л.Г. Грибы Подмосковья / РАН. – М.: Наука, 2000. – 92 с. 4. Ванханен В.Д., Капранов С.В. Грибы и здоровье. – Донецк, 1997. – 95 с. 5. Вассер С.П., Солдакова И.M. Высшие базидиомицелы степной зоны Украины. – К.: Наукова думка, 1977. – 356 с. 6. Все о грибах: Грибы: отдых и здоровье / Н.Г. Лебедева (ред.-сост.). – Х.: Реликт, 1997. – 208 с. 7. Гарибова Л.В., Сидорова И.И. Грибы. – М.: АВF, 1997. – 352 с. 8. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 9. Грибы и грибоводство: Сбор. Сортировка. Сушка. Солка. Маринование: Практ. советы / П.А. Сычев (общ.ред.), Н.П. Ткаченко (авт.-сост.). – Донецк: Сталкер, 2003. – 512 с. 10. Даниляк М.І., Решетников С.В. Лікарські гриби. Медичне застосування та проблеми біотехнології / НАН України Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного / К.М. Ситник (наук.ред.). – К., 1996. – 65 с. 11. Дараков О.Б. Грибной огород – и здоровье, и доход: Как вырастить грибы: Справочник. – М.: Топикал, 1995. – 191с. 12. ДСТУ ISO 7561-2001. Гриби культивовані. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 7561:1984, IDT) / О. Гарбуз (пер. і наук.-техн. ред.). – Чинний від 2003.07.01. – Офіц. вид. – К.: Держстандарт України, 2002. – ІV, 3 с. – (Національний стандарт України). 13. Дудка І.О., Вассер С.П. Гриби в природі та житі людини. – К.: Наукова думка, 1980. – 166 с. 14. Дудка І.О., Гелюта В.П., Тихоненко Ю.Я. та ін. Гриби природних зон Криму / Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України / І.О.Дудка (ред.). – К.: Фітосоціоцентр, 2004. – 452 с. 15. Зерова М.Я., Роженко Г.П. Атлас съедобных и ядовитых грибов. – К.: Радянська школа, 1988. – 40 с. 16. Келарев В.С. Съедобные и ядовитые грибы Крыма и юга Украины. Грибная кулинария. – Симферополь: Таврия, 1997. – 143 с. 17. Массо С., Релове О. Мясные и грибные блюда. – Таллин: Выпус, 1984. – 366 с. 18. Морозов А.И. Грибы: руководство по разведению. – Донецк: Сталкер, 2000. – 302 с. 19. Никиточкина Т.Д. Грибы / А.К. Шипиленко (художн.). – М.: Изобраз. искусство, 1993. – 64 с. 20. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 21. Попова В.Н., Ляпунова С.И. Бизнес-планирование. – М.: Финансы и статистика, 2002. – 668 с. 22. Профилактика отравлений грибами. Методические указания. – Донецк, 1997. – 15 c. 23. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. –374 с. 24. Уткин Э.А., Кочеткова А.И. Бизнес-план. Как развернуть собственное дело. – М.: Акалис, 1996. – 176 с.
Дополнительная информация1030
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • СИСТЕМАТИЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ ГРИБІВ РОДУ SOROSPORIUM З ХАРАКТЕРИСТИКОЮ ТАКСОНІВ
  • СИСТЕМАТИЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ ГРИБІВ РОДУ SOROSPORIUM З ХАРАКТЕРИСТИКОЮ ТАКСОНІВ
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
Cгенерировано за 0.182261 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів