Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв» (ID:14509)

| Размер: 52 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 4 1. Теоретичне обґрунтування необхідності споживання грибів. Значення грибів у повсякденному житті 6 2. Асортимент, класифікація грибів 10 3. Харчова цінність грибів 16 4. Особливості технології виробництва продукції. Схеми технологічного процесу 22 5. Розробка технологічних карт (3 страви) 32 6. Дослідження якості страв з грибів (на прикладі вешенки звичайної) 37 Висновки 41 Література 44 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература 1. Аскалонов С.П. Їстівні та отруйні гриби. – К.: Держсільгоспвидав УРСР, 1963. – 44 с. 2. Блюда из грибов. Шампиньоны, вешенки / В. Махно (авт.-сост.). – Д.: Слово, 2002. – 32 с. 3. Бурова Л.Г. Грибы Подмосковья / РАН. – М.: Наука, 2000. – 92 с. 4. Ванханен В.Д., Капранов С.В. Грибы и здоровье. – Донецк, 1997. – 95 с. 5. Вассер С.П., Солдакова И.M. Высшие базидиомицелы степной зоны Украины. – К.: Наукова думка, 1977. – 356 с. 6. Все о грибах: Грибы: отдых и здоровье / Н.Г. Лебедева (ред.-сост.). – Х.: Реликт, 1997. – 208 с. 7. Гарибова Л.В., Сидорова И.И. Грибы. – М.: АВF, 1997. – 352 с. 8. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 9. Грибы и грибоводство: Сбор. Сортировка. Сушка. Солка. Маринование: Практ. советы / П.А. Сычев (общ.ред.), Н.П. Ткаченко (авт.-сост.). – Донецк: Сталкер, 2003. – 512 с. 10. Даниляк М.І., Решетников С.В. Лікарські гриби. Медичне застосування та проблеми біотехнології / НАН України Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного / К.М. Ситник (наук.ред.). – К., 1996. – 65 с. 11. Дараков О.Б. Грибной огород – и здоровье, и доход: Как вырастить грибы: Справочник. – М.: Топикал, 1995. – 191с. 12. ДСТУ ISO 7561-2001. Гриби культивовані. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 7561:1984, IDT) / О. Гарбуз (пер. і наук.-техн. ред.). – Чинний від 2003.07.01. – Офіц. вид. – К.: Держстандарт України, 2002. – ІV, 3 с. – (Національний стандарт України). 13. Дудка І.О., Вассер С.П. Гриби в природі та житі людини. – К.: Наукова думка, 1980. – 166 с. 14. Дудка І.О., Гелюта В.П., Тихоненко Ю.Я. та ін. Гриби природних зон Криму / Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України / І.О.Дудка (ред.). – К.: Фітосоціоцентр, 2004. – 452 с. 15. Зерова М.Я., Роженко Г.П. Атлас съедобных и ядовитых грибов. – К.: Радянська школа, 1988. – 40 с. 16. Келарев В.С. Съедобные и ядовитые грибы Крыма и юга Украины. Грибная кулинария. – Симферополь: Таврия, 1997. – 143 с. 17. Массо С., Релове О. Мясные и грибные блюда. – Таллин: Выпус, 1984. – 366 с. 18. Морозов А.И. Грибы: руководство по разведению. – Донецк: Сталкер, 2000. – 302 с. 19. Никиточкина Т.Д. Грибы / А.К. Шипиленко (художн.). – М.: Изобраз. искусство, 1993. – 64 с. 20. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 21. Попова В.Н., Ляпунова С.И. Бизнес-планирование. – М.: Финансы и статистика, 2002. – 668 с. 22. Профилактика отравлений грибами. Методические указания. – Донецк, 1997. – 15 c. 23. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. –374 с. 24. Уткин Э.А., Кочеткова А.И. Бизнес-план. Как развернуть собственное дело. – М.: Акалис, 1996. – 176 с.
Дополнительная информация1030
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • СИСТЕМАТИЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ ГРИБІВ РОДУ SOROSPORIUM З ХАРАКТЕРИСТИКОЮ ТАКСОНІВ
  • СИСТЕМАТИЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ ГРИБІВ РОДУ SOROSPORIUM З ХАРАКТЕРИСТИКОЮ ТАКСОНІВ
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
Cгенерировано за 0.263891 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...