|
-
Система технологій
1 Хімічний склад та фізико-хімічні властивості м’яса 2
2. Технологія виробництва та якісні показники сиру 4
Тверді сири з високим рівнем молочнокислого шумування. 4
Тверді сири, що дозрівають при участі сирного слизу 5
Технологія виробництва твердих сирів з високою температурою другого нагрівання 5
Технологія виробництва твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання 9
Література 13
-
Проектування організації будівництва виробничого комплексу з переробки твердих відходів
Вступ 3
1. Проблема переробки твердих відходів як складова екологічної безпеки України 6
1.1. Тверді відходи та навколишнє середовище 6
1.2. Сучасні підходи до переробки твердих побутових відходів 9
1.3. Економічні засоби стимулювання господарських об'єктів у поводженні з твердими відходами при ринковій економіці 14
2. Технологічні та економічні основи переробки твердих відходів 17
2.1. Технології переробки твердих відходів 17
2.2. Технологія переробки твердих побутових відходів Alliance Technology Group 19
2.3. Економічні проблеми переробки твердих відходів 22
Висновки 30
Література 32
-
Звіт з практики
Вступ…………………………………………………………………………………..
1. Загальна характеристика ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»……………………………….……………………………………...
2. Структура та технічна база ливарного цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………….
3. Організація виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
4. Управління якістю продукції та організація технічного контролю у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………….
5. Організація техніко-економічного планування та планування виробничої програми у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
6. Аналіз, організація та планування праці і заробітної плати у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………………………………………………………….
7. Аналіз та планування собівартості продукції ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
8. Аналіз та планування підвищення ефективності виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»…........................................................................................
Висновки………………………………………………………………………………
Список використаних джерел………………………………………………………..
Додатки………………………………………………………………………………...
-
Звіт з практики
Вступ…………………………………………………………………………………..
1. Загальна характеристика ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»……………………………….……………………………………...
2. Структура та технічна база ливарного цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………….
3. Організація виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
4. Управління якістю продукції та організація технічного контролю у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………….
5. Організація техніко-економічного планування та планування виробничої програми у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
6. Аналіз, організація та планування праці і заробітної плати у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………………………………………………………….
7. Аналіз та планування собівартості продукції ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
8. Аналіз та планування підвищення ефективності виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»…........................................................................................
Висновки………………………………………………………………………………
Список використаних джерел………………………………………………………..
Додатки………………………………………………………………………………...
-
Виробництво здібних виробів на підприємстві АТ „Київхліб” (Операційний менеджмент)
Вступ 3
Теоретична частина 5
1.Організація операційного процесу у часі і просторі 5
Розрахункова частина 8
2.1. Технологічна схема виробництва 8
2.2. Режим роботи цеху 14
2.3. Розрахунок норми часу для виробництва 24
2.4. Розрахунок розцінки на виготовлення 28
2.5. Розташування робітників за операціями завантаження 30
2.6.Підбір обладнання 30
2.7. Розрахунок виробничої собівартості 33
2.8. Проектування цеху 35
Перелік використаної літератури 39
-
Екологічні проблеми промислових та побутових відходів
Зміст:
Зміст. 2
Вступ. 3
1. Побутові та промислові відходи. 4
1.1 Склад, властивості та об’єм твердих побутових відходів 4
1.2 Характеристика твердих промислових відходів 8
Перелік використаної літератури. 10
-
Організація виробництва в заготівельних цехах на підприємствах громадського харчування
План
Вступ 3
1. Характеристика підприємства громадського харчування і організації його виробництва. 5
2. Економічні показники підприємства 7
3. Аналіз організації роботи цеху (цехів) в досліджуваному підприємстві 18
4. Планування виконання комплексу робіт за допомогою методу сітьового планування та управління 25
5. Проект удосконалення організації роботи цеху (цехів) 27
6. Соціально-економічна ефективність проекту 29
Висновок 31
Література 33
Мета роботи: на підставі даних щодо виробничої програми, обладнання та меню підприємства “Торговий центр” проаналізувати організацію діяльності у заготівельних цехах ресторану підприємства “Торговий центр”, зробити висновки та пропозиції.
Предмет дослідження: організація заготівельного виробництва у м’ясо-рибному та овочевому цехах ресторану підприємства “Торговий центр”.
Об’єкт дослідження: заготівельне виробництво ресторану підприємства “Торговий центр”.
-
Технологія виробництва виробів із пластмаси
1. Вступ 3
2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4
3. Капітальні витрати. 6
3.1. Розрахунок кількості устаткування 6
3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6
3.3. Витрати на будівництво 7
3.4. Загальні капіталовкладення 9
4. Виробнича програма 9
5. Розрахунок матеріальних та енергетичних витрат 10
6. Розрахунок чисельності робітників цеху та фондів їх заробітної плати 12
6.2. Розрахунок чисельності робітників цеху 13
6.3. Розрахунок фондів заробітної плати. 17
7.Розрахунок собівартості продукції 20
7.3. Порядок розрахунку витрат за окремими статтями калькуляції 21
7.4. Аналіз зміни собівартості продукції 26
7. Техніко-економічні показники цеху, що проектується 28
8. Висновки 30
Список використаної літератури 31
-
Структура молокозаводу
План
Вступ
Структура молокозаводу .
Закупівля молока та його якість.
Обробка молока.
Технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв
Технологічний процес виробництва сметани
Технологічний процес виробництва сирів
Якість та асортимент продукції.
Упакування і маркірування
Екологічний паспорт підприємства
Структура екологічного паспорта
Структура і зміст екологічного паспорта підприємства
ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ:
-
КОНТРОЛЬНА РОБОТА з інвестування
1. Інвестиційний ринок: оцінка та прогнозування
Задачи
1. Інвестиційний проект має такі показники прибутку та ставки дисконту, диференційовані за роками:...
2. Інвестиційний проект передбачає організацію виробництва продукції з ціною реалізації 10 тис. грн. Змінні витрати на виробництво одиниці продукції мають становити 4 тис.грн., умовно-постійні витрати за проектом - 2 млн.грн. на місяць. Визначити мінімально необхідний обсяг виробництва, за якого не буде збитків за проектом.
3. Інвестиційний проект має такі значення чистої приведеноі вартості(NPV)залежно від ставки дисконту: ....
Використана література
-
Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів
Вступ 4
1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6
2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16
3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23
Висновок 33
Список використаної літератури 35
Cгенерировано за 0.183515 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|