Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості» (ID:63439)

| Размер: 19 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1. Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості 4
2. Розрахунок технічних норм часу і норм виробітку, впровадження їх у виробництво і порядок перегляду 8
3. Методика розрахунку виробничої потужності підприємства 12
Висновок 17
Література 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература
1. Федонін О.С., Репіна І.М., Олексюк О.І./ Планування на підприємстві.- Навч.-метод. посібник.-К.: КНЕУ, 2005.
2. Должанський І.З., Загорна Т.О./ Організація виробництва Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006.
3. Краснокутстка Н.С. Організація виробництва: Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2005.
4. С.В. Мочерний Економічна теорія. Навчальний посібник для студентів вищих навч. закладів. - К.: "Академія", 2005.
5. Основи економічної теорії: Підручник. Ю.В. Ніколенко, А.В. Демківський. - 2-ге вид., К.: Либідь, 1998.
6. Організація виробництва:Посібник для студентів вищих навч. закладів/ В.О. Рибалкін, М.О. Хмелевський. - К.: "Академія", 2006.
7. Чернявський А.Д. Управління фірмою: Навчальний посібник. - К.: Зовнішня торгівля, 2005.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
  • Економічний аналіз
  • Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
Cгенерировано за 0.231726 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...