Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві » (ID:18322)

| Размер: 138 кб. | Объем: 107 стр. | Стоимость: 275 грн. | Добавлена: 18.10.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
Розділ І Теоретичні засади побудови ефективної організаційної структури підприємствам готельного господарства 6
1.1 Види організаційних структур, що застосовуються в підприємствах готельного господарства 6
1.2 Основні аспекти формування організаційної структури готельного комплексу 16
1.3. Особливості організації праці у підприємствах готельного господарства 21
Розділ 2 Аналіз господарської діяльності готелю "___" 38
2.1 Загальна характеристика готельного комплексу "___" 38
2.2. Оцінка кадрового забезпечення господарської діяльності готельного комплексу "___" 46
2.3. Система основних економічних показників діяльності готельного комплексу "___" 54
Розділ 3. Удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 62
3.1. Основні напрями раціональної організації праці та її ефективність 62
3.2. Удосконалення кадрового забезпечення готельного комплексу "___" 75
3.3. Пропозиції щодо удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 84
Висновок 96
Список використаних джерел 99
Додатки 104-107
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)
  • Якість і культура обслуговування, впровадження нових форм організації праці на підприємствах готельного господарства (турфірми)
  • Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві
  • Економічні методи управління в готельному бізнесі
  • Особливості використання норм та нормативів в сучасному виробництві. (на прикладі підприємства)
  • Організація оплати праці на підприємстві
  • УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ (3 розділ дипломної роботи)
  • ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТИМУЛЮВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Удосконалення якості готельних послуг
  • Організація праці менеджерів в організації
Cгенерировано за 0.138574 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...