Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві » (ID:18322)

| Размер: 138 кб. | Объем: 107 стр. | Стоимость: 275 грн. | Добавлена: 18.10.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
Розділ І Теоретичні засади побудови ефективної організаційної структури підприємствам готельного господарства 6
1.1 Види організаційних структур, що застосовуються в підприємствах готельного господарства 6
1.2 Основні аспекти формування організаційної структури готельного комплексу 16
1.3. Особливості організації праці у підприємствах готельного господарства 21
Розділ 2 Аналіз господарської діяльності готелю "___" 38
2.1 Загальна характеристика готельного комплексу "___" 38
2.2. Оцінка кадрового забезпечення господарської діяльності готельного комплексу "___" 46
2.3. Система основних економічних показників діяльності готельного комплексу "___" 54
Розділ 3. Удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 62
3.1. Основні напрями раціональної організації праці та її ефективність 62
3.2. Удосконалення кадрового забезпечення готельного комплексу "___" 75
3.3. Пропозиції щодо удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 84
Висновок 96
Список використаних джерел 99
Додатки 104-107
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)
  • Якість і культура обслуговування, впровадження нових форм організації праці на підприємствах готельного господарства (турфірми)
  • Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві
  • Економічні методи управління в готельному бізнесі
  • Особливості використання норм та нормативів в сучасному виробництві. (на прикладі підприємства)
  • Організація оплати праці на підприємстві
  • УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ (3 розділ дипломної роботи)
  • ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТИМУЛЮВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Удосконалення якості готельних послуг
  • Організація праці менеджерів в організації
Cгенерировано за 0.195524 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів