|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості
Зміст
Вступ 3
1. Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості 4
2. Розрахунок технічних норм часу і норм виробітку, впровадження їх у виробництво і порядок перегляду 8
3. Методика розрахунку виробничої потужності підприємства 12
Висновок 17
Література 18
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
ВСТУП ... 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
Вступ 4
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40
Висновки і пропозиції 49
Список використаної літератури 52
Додатки 55
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39
Висновки і пропозиції 48
Список використаної літератури 51
Додатки 54
-
Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
ВСТУП 3
1. Територіальна організація харчової промисловості. 4
2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16
3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19
4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24
ВИСНОВОК 27
Список використаних джерел: 29
Додаток №1 30
-
Територіальна організація харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5
Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8
Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11
Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23
Висновки 29
Список використаної літератури 31
-
Економічний аналіз
1. Аналіз маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості. 3
2. Особливості аналізу собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. 7
Задача 1. 11
Задача 2. 11
Задача 3. 13
Задача 4. 15
Задача 5. 16
Задача 6. 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20
-
Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
Вступ 3
Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5
1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5
1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10
1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15
1.4 Економічна сутність основних фондів 28
Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32
2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32
2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39
Висновки 48
Список використаної літератури 50
Додатки 52-60
Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості.
Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах.
Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості.
Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження.
Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.
-
Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5
1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5
1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10
1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19
2.1. Загальна характеристика підприємства 19
2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23
2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28
3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28
3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34
3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47
-
Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
Вступ 3
Розділ І Теоретичні засади побудови ефективної організаційної структури підприємствам готельного господарства 6
1.1 Види організаційних структур, що застосовуються в підприємствах готельного господарства 6
1.2 Основні аспекти формування організаційної структури готельного комплексу 16
1.3. Особливості організації праці у підприємствах готельного господарства 21
Розділ 2 Аналіз господарської діяльності готелю "___" 38
2.1 Загальна характеристика готельного комплексу "___" 38
2.2. Оцінка кадрового забезпечення господарської діяльності готельного комплексу "___" 46
2.3. Система основних економічних показників діяльності готельного комплексу "___" 54
Розділ 3. Удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 62
3.1. Основні напрями раціональної організації праці та її ефективність 62
3.2. Удосконалення кадрового забезпечення готельного комплексу "___" 75
3.3. Пропозиції щодо удосконалення організації праці в готельному комплексі "___" 84
Висновок 96
Список використаних джерел 99
Додатки 104-107
Cгенерировано за 0.014910 секунд
|