Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості» (ID:41922)

| Размер: 19 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1. Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості 4
2. Розрахунок технічних норм часу і норм виробітку, впровадження їх у виробництво і порядок перегляду 8
3. Методика розрахунку виробничої потужності підприємства 12
Висновок 17
Література 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература
1. Федонін О.С., Репіна І.М., Олексюк О.І./ Планування на підприємстві.- Навч.-метод. посібник.-К.: КНЕУ, 2005.
2. Должанський І.З., Загорна Т.О./ Організація виробництва Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006.
3. Краснокутстка Н.С. Організація виробництва: Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2005.
4. С.В. Мочерний Економічна теорія. Навчальний посібник для студентів вищих навч. закладів. - К.: "Академія", 2005.
5. Основи економічної теорії: Підручник. Ю.В. Ніколенко, А.В. Демківський. - 2-ге вид., К.: Либідь, 1998.
6. Організація виробництва:Посібник для студентів вищих навч. закладів/ В.О. Рибалкін, М.О. Хмелевський. - К.: "Академія", 2006.
7. Чернявський А.Д. Управління фірмою: Навчальний посібник. - К.: Зовнішня торгівля, 2005.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
  • Економічний аналіз
  • Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
Cгенерировано за 0.171610 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів