Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «КАРАСІ ЗАПЕЧЕНІ ПІД СМЕТАННИМ СОУСОМ» (ID:55094)

| Размер: 66 кб. | Объем: 29 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ

ВСТУП.......................................................................................................................
1. ТОВАРОЗНАВСТВО..........................................................................................
2. КУЛІНАРІЯ..........................................................................................................
3. ОБЛАДНЕННЯ....................................................................................................
4. ОХОРОНА ПРАЦІ...............................................................................................
5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ...................................................................................................
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА..............................................................................
РЕЦЕНЗІЯ...................................................................................................................
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА

1. Анфимова Л.И. Кулинария. 1996 г.
2. Богданова Г.А. Оборудование предприятий общественного питания. 1991г.
3. Бутатиж Г.И. Организация производства предприятий общественного питания. 1997 г.
4. Васильчук М.В. Основи охорони праці 1998 р.
5. Доцяк В.С. Українська кухня. 1998 р.
6. Козакевич О. М. УКРАЇНСЬКА КУХНЯ. 1999 р.
7. Куденцов А.В. Товароведение продовольственных товаров. 1997г.
8. Матюхина З.П. Основы физиологии питания, гигиены и санитарии. 1981 г.
9. Мифтахудинова Н.М., Богданова Л.М. Основы калькуляции и учёта на предприятиях общественного питания. 1999 г.
10. Саєнко Н. П., Волошенко Т. Д. Устаткування підприємств громадського харчування. 2005 р.
11. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий, для предприятий обществ. питания. Л. И. Здобнов, В.А. Цыганенко. 2006 р.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «КАРАСІ ЗАПЕЧЕНІ ПІД СМЕТАННИМ СОУСОМ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія приготування їжі
  • Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків
  • Технологія галузі
  • Технологія галузі
Cгенерировано за 0.139084 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...