Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія галузі» (ID:30399)

| Размер: 21 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Обґрунтування причин з яких картоплю можна піддати всім видам теплової обробки а капусту буряк в основному тільки вологому нагріву 3
2. Мета пасерування овочів борошна і томатного пюре для виробництва соусів. Розрахувати кількість моркви і цибулі для приготування 50 порцій тюфтелів з соусом червоним із коріннями 7
3. Відмінності між технологічними схемами приготування каш рідких і розсипчастих. Навести вимоги до якості останньої 14
Висновки 21
Література 23

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Анфімова Н.К. Захарова Т.І. Кулінарія. – К.: Глобус 2004. – 272 с.
2. Бруннек Н.И. Морозова И.Н. Рыбная кухня. – М.: Легкая промышленность 2005. – 288 с.
3. Гамоля Н. Клієнт не дозрів // Український дiловий тижневик Контракти . – №09 вiд 28.02.2005. – С. 12 – 14.
4. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов. – М.: Экономика 2005. – 178 с.
5. Довигон Ж. Как украшать блюда. – М.: Интербук 2003. – 208 с.
6. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
7. Ищенко С. Этика и эстетика домашней кухни. – Харьков: Интербук 2003. – 236 с.
8. Замечательные уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк: ПКФ БАО 2003. – 224с.
9. Карсекіна В.В. Скрипка Л.М. Страви української кухні. – К.: Вища школа 2003. – 184 с.
10. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
11. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
12. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
13. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. – М.: Экономика 2007. – 624с.
14. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.


Дополнительная информация4055
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія галузі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика інформаційних технологій (теорія)
  • Сталеварна галузь України
  • Маркетинг сталеварної галузі України
  • ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ
  • ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ
  • Мережні технології
  • Характеристика технологій соціальної роботи з інвалідами
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • Электростанции
  • Розміщення легкої промисловості України
Cгенерировано за 0.110998 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...