Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Технологія галузі» (ID:30399)

| Размер: 21 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Обґрунтування причин з яких картоплю можна піддати всім видам теплової обробки а капусту буряк в основному тільки вологому нагріву 3
2. Мета пасерування овочів борошна і томатного пюре для виробництва соусів. Розрахувати кількість моркви і цибулі для приготування 50 порцій тюфтелів з соусом червоним із коріннями 7
3. Відмінності між технологічними схемами приготування каш рідких і розсипчастих. Навести вимоги до якості останньої 14
Висновки 21
Література 23

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Анфімова Н.К. Захарова Т.І. Кулінарія. – К.: Глобус 2004. – 272 с.
2. Бруннек Н.И. Морозова И.Н. Рыбная кухня. – М.: Легкая промышленность 2005. – 288 с.
3. Гамоля Н. Клієнт не дозрів // Український дiловий тижневик Контракти . – №09 вiд 28.02.2005. – С. 12 – 14.
4. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов. – М.: Экономика 2005. – 178 с.
5. Довигон Ж. Как украшать блюда. – М.: Интербук 2003. – 208 с.
6. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
7. Ищенко С. Этика и эстетика домашней кухни. – Харьков: Интербук 2003. – 236 с.
8. Замечательные уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк: ПКФ БАО 2003. – 224с.
9. Карсекіна В.В. Скрипка Л.М. Страви української кухні. – К.: Вища школа 2003. – 184 с.
10. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
11. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
12. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
13. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. – М.: Экономика 2007. – 624с.
14. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.


Дополнительная информация4055
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія галузі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика інформаційних технологій (теорія)
  • Сталеварна галузь України
  • Маркетинг сталеварної галузі України
  • ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ
  • ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ
  • Мережні технології
  • Характеристика технологій соціальної роботи з інвалідами
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • Электростанции
  • Розміщення легкої промисловості України
Cгенерировано за 0.135934 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів