Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків» (ID:25399)

| Размер: 768 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 12.08.2008 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
1. Значення хімічного складу молюсків в харчуванні людини та його характеристика 5
2. Класифікація молюсків 11
3. Обробка нерибних морепродуктів 15
4. Кулінарне застосування молюсків 19
4.1. Кальмари з цибулею 19
4.2. „Фаршировані кальмари під томатним соусом” 21
Висновок 24
Література 25
Додатки 26
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Плодовочеві товари
  • Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси
  • Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси
  • Загальна характеристика торговельного підприємства
  • Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)
  • ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА
  • Технологія галузі(Варіант 4)
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Оцінка споживчих властивостей пральних машин
Cгенерировано за 0.168001 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...