Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування» (ID:49073)

| Размер: 14 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан

1. Методи визначення показників якості продукції громадського харчування 3
2. Органолептичний контроль, його характеристика і особливості. Бальна оцінка якості продукції громадського харчування 6
Список використаної літератури 10
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури
1. Азгальдов Г. Г., Райхман Э.П. О квалиметрии.- М.: Изд-во стандартов, 1972.-172с.
2. Азгальдов Г. Г. Теория и практика оценки качества товаров (Основы квалиметрии). - Голубков Е.П. Маркетинговые исследования: теория, практика, методология. М:.: Финпресс, 1998.
3. Дихтль Е., Хершген Х. Практический маркетинг: Учебное пособие /Пер. с нем. М. : Высшая школа, 1995.
4. Долинская М.Г., Соловьев И.А. Маркетинг и конкурентоспособность промышленной продукции. – М.: Изд-во стандартов.
5. Калита П.Я., Сарнавская Т.И. Система всеобщего управления качеством (TQM). – К.: МЦ «Прирост», 1997
6. Мачихин С.А., Стрелюхина А.Н. Система обеспечения безопасности пищевых производств // Пищ. про-сть. – 1999.- №5
7. Сидоренко О.В. Товарознавчі складові ринкознавства: Навч. посіб. – К.: Київ. нац. торг.-еконо. У-т, 2001.-90с.
8. Фейгенбаум А. Контроль качества продукции. – М.: экономика, 1986
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
  • Маркетинг послуг громадського харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
  • УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Нормування праці на підприємствах громадського харчування
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
Cгенерировано за 0.132242 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів