Меню

Реклама

TOP реферати

Цікаве

Тема: «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування» (ID:49073)

| Размер: 14 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание План

1. Методи визначення показників якості продукції громадського харчування 3
2. Органолептичний контроль, його характеристика і особливості. Бальна оцінка якості продукції громадського харчування 6
Список використаної літератури 10
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Список використаної літератури
1. Азгальдов Г. Г., Райхман Э.П. О квалиметрии.- М.: Изд-во стандартов, 1972.-172с.
2. Азгальдов Г. Г. Теория и практика оценки качества товаров (Основы квалиметрии). - Голубков Е.П. Маркетинговые исследования: теория, практика, методология. М:.: Финпресс, 1998.
3. Дихтль Е., Хершген Х. Практический маркетинг: Учебное пособие /Пер. с нем. М. : Высшая школа, 1995.
4. Долинская М.Г., Соловьев И.А. Маркетинг и конкурентоспособность промышленной продукции. – М.: Изд-во стандартов.
5. Калита П.Я., Сарнавская Т.И. Система всеобщего управления качеством (TQM). – К.: МЦ «Прирост», 1997
6. Мачихин С.А., Стрелюхина А.Н. Система обеспечения безопасности пищевых производств // Пищ. про-сть. – 1999.- №5
7. Сидоренко О.В. Товарознавчі складові ринкознавства: Навч. посіб. – К.: Київ. нац. торг.-еконо. У-т, 2001.-90с.
8. Фейгенбаум А. Контроль качества продукции. – М.: экономика, 1986
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
  • Маркетинг послуг громадського харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
  • УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Нормування праці на підприємствах громадського харчування
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
Cгенерировано за 0.244337 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Від партнерів

Оновлення

Реклама

Від партнерів