|
-
Статистичний аналіз і прогнозування собівартості цукрових буряків
Вступ…………………………………………………………………3
1.Статистичний аналіз впливу основних факторів на
урожайність цукрових буряків........................................................4
1.1Побудова групування господарств Любарського району
Житомирської області за урожайністю цукрових буряків
(2002 р.)..............................................................................................5
1.2 Аналіз впливу на урожайність цукрових буряків основних
факторів:
а) якості грунту………………………………………….15
б) внесенню добрив……………………………………..16
в) фондонасиченості сільськогосподарського
виробництва……………………………………………...17
1.3 Аналіз економічної ефективності виробництва цукрових
буряків……………………………………………………………...22
2. Кореляційний аналіз урожайності цукрових буряків……...25
3. Динаміка і прогнозування урожайності цукрових буряків в
господарствах Любарського району Житомирської області...30
Висновки та пропозиції………………………………………….34
Список використаної літератури………………………………..37
-
Історико культурні ресурси Житомирської області та їх використання в екскурсійній діяльності
ВСТУП 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕГІОНУ 5
1.1. Фізико-географічна характеристика та природно-рекреаційний потенціал Житомирської області 5
1.2. Соціально-економічні умови та стан розвитку туризму Житомирської області 9
1.3. Історія краю 14
2. ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ТУРИЗМУ У ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ 17
2.1. Пам’ятки і пам’ятні місця та їх використання у туризмі 17
2.2. Музеї та музейні комплекси 20
3. АВТОРСЬКІ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО СТВОРЕННЯ МЕРЕЖІ ПІЗНАВАЛЬНИХ ТУРИСТСЬКО-ЕКСКУРСІЙНИХ МАРШРУТІВ 27
3.1. Туристичні маршрути 27
3.2. Маршрути екскурсій 29
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36
ДОДАТКИ 38
-
Технологія виробництва страв з картоплі
Вступ 3
1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5
1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5
1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7
1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9
2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13
2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13
2.2. Правила варіння 14
2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15
3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18
3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18
3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21
3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24
Висновок 28
Література 30
-
Економічна ефективність виробництва картоплі в країнах Західної Європи
Вступ 3 1. Показники виробництва картоплі в країнах Західної Європи 5 2. Ціноутворення та реалізація картоплі в країнах Західної Європи 7 3. Інтенсивність виробництва картоплі в різних країнах Західної Європи 10 Висновки 13 Література 15
-
Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві
Вступ 3
1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5
2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11
3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15
4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25
5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31
6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33
Висновки 38
Література 40
Додатки 43
-
Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5
1.1. Значення страв із картоплі 5
1.2. Попередня обробка картоплі 7
РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 9
2.1. Розробка фірмових страв і виробів із вареної картоплі 9
2.2. Технологічні карти. Мета створення технологічних карт 12
2.3. Розробка меню для ресторану на 1 день, його характеристика і значення 14
ВИСНОВКИ 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19
ДОДАТКИ 21
-
Економічна ефективність виробництва картоплі та її вплив на грошові надходження підприємства
ВСТУП 3
1 НАУКОВІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА 5
1.1 Суть економічної ефективності виробництва 5
1.2 Показники економічної ефективності і методика ії розрахунку 8
2. СТАН ЕФЕКТИВНОСТІ КАРТОПЛІ І ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 14
2.1 Характеристика підприємства ПСП «Іванківське» 14
Таблиця 3 16
2.2 Економічна ефективність собівартості картоплі 18
3.ГРОШОВІ НАДХОДЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЇХ ВПЛИВ НА ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ГОСПОДАРЮВАННЯ 21
3.1.Класифікація та структура грошових надходжень 21
3.2 Виручка від реалізації та фактори, що її визначають 24
3.3 Планування виручки від реалізації 30
ВИСНОВКИ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
ДОДАТОК А 37
БАЛАНС ПСП «ІВАНКІВСЬКЕ» ЗА 2006 РІК 37
ДОДАТОК Б 39
ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ПСП «ІВАНКІВСЬКЕ» ЗА 2006 РІК 39
-
Планування доходів підприємств
Зміст
Вступ 2
Розділ 1. Теоретичні основи доходів підприємств 3
1.1 Сутність та склад грошових надходжень підприємств 3
1.2 Роль доходів підприємств 7
Розділ 2. Фінансово-гоподарська характеристика підприємства 8
2.1 Організаційна структура, спеціалізація та забезпеченість виробничими ресурсами ПОП "Колос" с. Правдівка Ярмолинецького району Хмельницької області 8
2.2 Оцінка фінансового стану ПОП "Колос" с. Правдівка Ярмолинецького району Хмельницької області 12
Розділ 3. Планування доходів підприємств 22
3.1 Зміст і завдання фінансового Плану 22
3.2 Методи фінансового планування 25
3.3 Планування доходу (виручки) від реалізації сільськогосподарської продукції в ПОП "Колос" с. Правдівка Ярмолинецького району Хмельницької області 27
Висновки і пропозиції 30
Список використаної літератури 32
Вступ
-
Туристський потенціал Житомирської області
Вступ 3
1. Загальна характеристика Житомирської області 3
2.Визначні міста і села Житомирщини 5
3. Культурно-історична спадщина Житомирщини 9
Висновок 13
Список літератури 14
-
Загальний рівень розвитку продуктивних сил Хмельницької області
Вступ 3
1. Загальний рівень розвитку продуктивних сил Хмельницької області 5
2. Передумови розвитку і розміщення продуктивних сил Хмельницької області 9
3. Сучасна структура і рівень розвитку провідних галузей господарства Хмельницької області 13
4. Перспективи розвитку економічного району. 19
5. Розвиток торгівлі Хмельницької області 21
Висновки 25
Література 27
Додатки 28
Cгенерировано за 0.134330 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|