|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Бактерицидність молока та види пастеризації
Зміст
1. Описати будову травної системи та стінки травного каналу 3
2. Охарактеризувати вплив деяких гіпо- гіпервітамінозів. Їх попередження 17
3. Бактерицидність молока та види пастеризації 20
Література 21
-
Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів
Зміст
6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3
32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9
56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13
Список використаної літератури 15
-
Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів
Зміст
6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3
32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9
56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13
Список використаної літератури 15
-
Обмін речовин у мікроорганізмів
ЗМІСТ
14. Обмін речовин у мікроорганізмів (конструктивний і енергетичний) 3
46. Отруєння, які викликаються токсинами стафілококів і мікроскопічних грибів (мікотоксикози). Характеристика збудників, умови розмноження, симптоми захворювання. Продукти, які викликають найбільшу небезпеку при захворюванні 12
56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 15
Список використаної літератури 17
-
Обмін речовин у мікроорганізмів
ЗМІСТ
14. Обмін речовин у мікроорганізмів (конструктивний і енергетичний) 3
46. Отруєння, які викликаються токсинами стафілококів і мікроскопічних грибів (мікотоксикози). Характеристика збудників, умови розмноження, симптоми захворювання. Продукти, які викликають найбільшу небезпеку при захворюванні 12
56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 15
Список використаної літератури 17
-
Тенденції розвитку асортименту та оцінка конкурентоспроможності молока пряженого в Україні та за її межами
ВСТУП 3
1. Стан споживання молочних товарів в Україні 6
2. Порівняльна оцінка конкурентоспроможності споживчих товарів 22
3. Оцінка якості, конкурентоспроможності пряженого молока вітчизняного виробництва 33
4. Прогнозування змін якості під час товароруху 36
5. Шляхи удосконалення асортименту та підвищення конкурентоспроможності пряженого молока вітчизняних виробників 38
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45
ДОДАТКИ 48
-
Структура молокозаводу
План
Вступ
Структура молокозаводу .
Закупівля молока та його якість.
Обробка молока.
Технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв
Технологічний процес виробництва сметани
Технологічний процес виробництва сирів
Якість та асортимент продукції.
Упакування і маркірування
Екологічний паспорт підприємства
Структура екологічного паспорта
Структура і зміст екологічного паспорта підприємства
ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ:
-
Статистичне вивчення виробництва молока
1.ПРЕДМЕТ, МЕТОД, СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ СТАТИСТИКИ ТВАРИННИЦТВА 5
1.1. Предмет, метод та завдання статистики виробництва молока 5
1.2. Показники статистики виробництва молока 8
2. СТАТИСТИЧНЕ ВИВЧЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА 13
2.1. Статистичне групування. Ряди розподілу 13
2.2 Статистичне вивчення показників центральної тенденції 23
2.3 Вибірковий метод 27
3. КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ 33
3.1. Парна кореляція 33
3.2 Множинна кореляція 36
4. РОЗРАХУНКОВЕ ЗАВДАННЯ 39
ВИСНОВКИ 62
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 64
-
Економічна ефективність виробництва молока та її вплив на грошові надходження підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 НАУКОВІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ С/Г ВИРОБНИЦТВА 5
1.1. Суть економічної ефективності виробництва 5
1.2.Показники економічної ефективності і методика ії розрахунку 9
РОЗДІЛ 2. СТАН ЕФЕКТИВНОСТІ МОЛОКА І ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 14
2.1 Характеристика підприємства 14
2.2 Економічна ефективність собівартості молока 23
РОЗДІЛ 3 ГРОШОВІ НАДХОДЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЇХ ВПЛИВ НА ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ГОСПОДАРЮВАННЯ 27
3.1 Класифікація та структура грошових надходжень 27
3.2 Виручка від реалізації та фактори, що її визначають 30
3.3 Планування виручки від реалізації 34
ВИСНОВОК 38
ЛІТЕРАТУРА 40
Додаток А БАЛАНС на31 грудня 2006 р. 42
ДОДАТОК Б Звіт про фінансові результати 44
-
Аналіз амортизаційної політики підприємства ВАТ "Хмільницький завод сухого знежиреного молока"
Зміст
Вступ......................................................................................................................3
1. Економічна сутність оцінки матеріальних ресурсів та
активів підприємства............................................................................................5
1.1. Поняття про знос та амортизацію основних засобів........................5
1.2. Значення та завдання економічної оцінки матеріальних
ресурсів і активів підприємства...............................................................10
2. Аналіз амортизаційної політики підприємства ВАТ "Хмільницький
завод сухого знежиреного молока".....................................................................13
2.1. Економічна характеристика підприємства
ВАТ "Хмільницький завод сухого знежиреного молока".......................13
2.2. Використання основних засобів та нарахування амортизації..........17
3. Шляхи покращення використання основних фондів підприємства.............21
Висновки................................................................................................................27
Список використаної літератури.........................................................................29
Додатки
Cгенерировано за 0.014464 секунд
|