Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Курсовая

Тема: «Удосконалення організації виробництва у ресторані» (ID:4053)

| Размер: 168 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 18.08.2005 | Код продавца: 2 |
Содержание Вступ 3
1. Науково-теоретичне обгрунтування проблеми організації удосконалення виробництва у ресторанному господарстві 5
1.1. Склад та структура виробничих цехів в підприємстві ресторанного господарства 5
1.2. Особливості організації виробництва в ресторанному господарстві 12
2. Аналіз організації виробництва в ресторані 14
2.1. Загальна характеристика об’єкту дослідження 14
2.2. Дослідження технічного та технологічного рівня виробництва у ресторані 17
2.3. Аналіз організації виробничих процесів у часі та просторі 23
3. Пропозиції по удосконаленню організації виробництва у ресторані 29
Висновок 34
Список використаної літератури 37
Додаток 1. План ресторану 39

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Удосконалення організації виробництва у ресторані»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу

  • ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання

  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві

  • ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ


Cгенерировано за 0.010593 секунд

загрузка...