|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Технологія приготування їжі
Теоретичні питання 3
Термомасоперенос в кулінарній практиці 3
Технологічна властивість борошна його властивість та вплив на якість готових кулінарних виробів 4
Загальні правила смаження м’яса порційними шматками 8
Приготування напівфабрикатів 12
Приготування гарнірів 18
Приготування соусів для страв філе філе з соусом 23
Розрахувати сировину для приготування 25 кг готової страви скласти технологічну схему приготування страви. Характеристика натуральних порційних напівфабрикатів з вирізки 27
Приготування відпуск вимоги до якості страви ескалоп. Скласти технологічну схему приготування страви ескалоп з соусом з червоного вина 29
Список використаної літератури 32
-
Відношення між поняттями
План
1. Відношення між поняттями 3
2. Визначити кількість та якість наступних суждень, привести їх до одного з чотирьох типів 9
3. Перевірте правильність обмеження понять 10
4.Наведіть приклади категоричного силогізму 11
Література 14
-
Безпосередні умовиводи і способи їх утворення
Зміст
20. Безпосередні умовиводи і способи їх утворення 3
34. Які модальності входять до складу деонтичних висловлювань: 15
80. Визначте кількість і якість таких висловлювань, звівши їх до одного із чотирьох типів: А (SP); Е (SР), І (SР), О (SР): правила не є злочином 16
Використана література 17
-
Безпосередні умовиводи і способи їх утворення
Зміст
20. Безпосередні умовиводи і способи їх утворення 3
34. Які модальності входять до складу деонтичних висловлювань: 15
80. Визначте кількість і якість таких висловлювань, звівши їх до одного із чотирьох типів: А (SP); Е (SР), І (SР), О (SР): правила не є злочином 16
Використана література 17
-
Функції грошей
Вступ
Розділ 1. Сутність грошей
Розділ 2. Функції грошей в трактуванні класичних економістів
2.1. Міра вартості
2.2. Засіб обігу
2.3. Засіб платежу
2.4. Засіб нагромадження
2.5. Світові гроші
Розділ 3. Сучасні функції грошей
3.1. Рахункова одиниця (міра вартості)
3.2. Засіб обміну
3.3. Засіб нагромадження вартості
Розділ 4. Роль грошей в розвитку економіки
Висновки
Список використаної літератури
-
СУТНІСТЬ І ФУНКЦІЇ ГРОШЕЙ
ВСТУП 3
Розділ 1. Сутність грошей 4
Розділ 2. Функції грошей в трактуванні класичних економістів 10
2.1. Міра вартості 11
2.2. Засіб обігу 14
2.3. Засіб платежу 17
2.4. Засіб нагромадження 19
2.5. Світові гроші 23
Розділ 3. Сучасні функції грошей 27
3.1. Рахункова одиниця (міра вартості) 27
3.2. Засіб обміну 29
3.3. Засіб нагромадження вартості 30
Розділ 4. Роль грошей в розвитку економіки 34
Висновки 38
Список використаної літератури 40
-
Формування споживчих властивостей рослинної олії та оцінка якості продукції різних виробників
Вступ 3
1. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 5
1.1. ВПЛИВ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 5
1.2. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ НА ЯКІСТЬ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ 11
2. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ НА СТАДІЇ РАФІНАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ) 17
3. ЯКІСТЬ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ РІЗНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ 23
3.1. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ’ЄКТ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 23
3.2. РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 29
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 33
Використана література. 37
ДОДАТКИ 39
-
Формування споживчих властивостей майонезів. Оцінка якості продукції різних товаровиробників
Вступ 3
1. Порівняльна характеристика асортименту майонезу, який виготовляється в Україні та інших країнах світу. 4
2. Формування асортименту майонезу на ВАТ «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин») 12
3. Формування якості майонезу 15
3.1. Вплив сировини на якість майонезу. 15
3.2. Вплив технології виготовлення на якість майонезу 22
4. Якість майонезу, яке виготовляється на ВАТ «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин») 26
4.1. Організація, об’єкт та методи дослідження. 26
4.2. Результати експериментальних досліджень 28
Висновки і пропозиції 35
Список використаної літератури 37
Додаток А 39
-
Правознавство
12. Джерела ( форми ) права.
49. Міра юридичної відповідальності.
120. Правове регулювання надурочних робіт.
-
Правознавство
12. Джерела ( форми ) права.
49. Міра юридичної відповідальності.
120. Правове регулювання надурочних робіт.
Cгенерировано за 0.010851 секунд
|